onsdag, august 5, 2020

Mistet deler av hodet i bilkrasj. Advarer andre: Ikke sitt med føttene på dashbordet

Mest lest nå

Grainne Kealy (35) fra Laois i Irland, satt med føttene på dashbordet i kjærestens bil. Så krasjet de. Grainne knuste hvert eneste bein i ansiktet, og mistet hele pannen.

Nå advarer Grainne andre mot å sitte med føttene på dashbordet. Ulykken skjedde tilbake i 2006, men det er først nå hun orker å snakke om det. Det skriver Daily Mail.

Det var glatt ute den dagen. Kjærestens bil skled og krasjet inn i en vegg. Da bilen bråstoppet, gikk airbagen av, og Grainnes knær ble dunket inn i ansiktet hennes med en voldsom kraft.


Foto: Privat

Kjente ikke igjen ansiktet sitt

«Jeg hadde virkelig skadet meg selv kraftig. Jeg hadde flere brudd i ansiktet (moren min ble fortalt at jeg hadde brukket hvert eneste bein i ansiktet mitt), CSF (cerebrospinalvæske) lekket fra hjernen min, og ja, jeg mistet to tenner!» skriver Grainne på Facebook-siden sin.

Foto: Privat

«En av mine første minner er at jeg ser meg i speilet for første gang. Jeg kjente ikke igjen ansiktet som så tilbake på meg», skriver hun videre.

«Det er en av de verste minnene jeg har og noe jeg håper av hele mitt hjerte ingen andre noen sinne må gå gjennom.»

Måtte fjerne hele pannen

I 2007 fikk Grainne komplikasjoner og måtte fjerne hele pannen.

«Ja … pannen min! Og ja … hele pannen! Jeg levde uten panne i to år fram til 17. juni 2009, da jeg fikk min helt nye italienske keramikk-panne», skriver hun videre, og legger til:

«Jeg er sikker på at dere som leser dette blir litt forvirret. Jeg vet jeg var det da de fortalte meg. Jeg hadde ingen ting der pannen min skulle være i to år. Hodet mitt hadde sunket inn og jeg så litt rar ut», skriver hun.

Foto: Privat

Ønsker å advare andre

Grainne skriver at hun nå ønsker å fortelle om hendelsen for å advare andre mot å gjøre det samme.

«Jeg ventet i mange år for å bli klar til å fortelle folk historien min, men jeg ble aldri sterk nok til å åpne opp om en sånn hjerteskjærende opplevelse», skriver hun, og legger til at hun nå endelig føler seg klar.

«Jeg deler denne historien nå fordi jeg ikke orker å tenke på at andre folk kanskje  må gå gjennom det samme som jeg har måttet gå gjennom.»

Del gjerne slik at flere blir oppmerksomme på hvor farlig det er å sitte på i bil med føttene på dashbordet.

Foto: Privat
130,336FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter