Hjem Historier fra livet Han mistet hele familien sin. Det han nå gjør for å glede andre gir oss tårer i øynene!

Han mistet hele familien sin. Det han nå gjør for å glede andre gir oss tårer i øynene!

I dag møtte jeg en engel. Du kom inn på Denny`s restaurant når jeg var på jobb. Du spurte meg: «Kan jeg få en servitør som er en singel mor?»

944338_1101670466522017_83547714994197566_n

Jeg tenkte at dette var veldig rart, men plasserte deg i Crystals seksjon. Du satt der i to timer og bare fulgte med på folk. Syv familier kom inn og spiste mens du var der. Du betalte regningene deres, over 8000 kroner betalte du for mennesker du ikke en gang kjente. Jeg spurte deg: «Hvorfor gjør du dette?». Du svarte: «Familie er alt. Jeg har mistet alle mine.»

Å se deg inn i øynene når du sa dette gjorde meg full av tårer (det var grunnen til at jeg forsvant så raskt). Når jeg kom ut på bakrommet brøt jeg ut i gråt fordi øynene dine viste så mye smerte. Jeg ønsker bare at du skal vite; servitøren Crystal som du etterspurte bodde i en kommunal bolig frem til hun klarte å spare opp nok penger til å få seg noe eget. Regningen din var på 173,- kroner og du ga henne 12300,- kroner i tips. På grunn av deg skal hun flytte inn i sin egen leilighet neste uke, på grunn av deg spiste syv familier gratis.

Crystal fortalte meg at hun ba natten før du kom. Hun ba om et mirakel. Gud sendte deg. Du forlot restauranten før noen av oss fikk takket deg. Jeg håper du leser dette fordi du er virkelig en fantastisk person. Du stjal hjertene til alle oss her. Tusen takk.

DEL denne varme historien med noen som trenger en oppmuntring!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com