Hjem Historier fra livet Mistet overleppen i et hundeangrep – Nå deler hun bildene av en spesiell grunn

Mistet overleppen i et hundeangrep – Nå deler hun bildene av en spesiell grunn

Del
X

Skateboard-proff og modell Brooklinn Khourys var på det som skulle være en avslappende jentetur hos kusinen da hun plutselig ble angrepet av kusinens hund.

Den 3. november i fjor var de to kusinene og stelte neglene og gjorde noen ærend. I bilen hjem tok Khoury en selfie. Det er nesten så man kan tenke “troll i ord”: Ved leppen hadde hun en kvise, så hun hun klippet leppen ut av bildet.

Da jentene var tilbake hos kusinen sto Khoury på kjøkkenet og bøyde seg ned for å klappe kusinens hund, Diesel. Khoury hadde møtt den 8 år gammel pitbullen møtt mange ganger før.

– Jeg tenkte, snill gutt. Hunden som satt på gulvet bykset bokstavelig talt rett i ansiktet mitt, forteller Khoury til People

– Jeg sto, og han satt – han spratt bokstavelig talt opp. Og han hang bokstavelig talt – bokstavelig talt som armer og  ben henger, slik hang han fra leppen min. Og mitt første instinkt var å komme meg ned på bakken med ham, holde hodet hans, bevege meg hvor enn han gikk, forteller hun til ukebladet. 

Hver gang hunden trakk, flyttet hun seg etter ham. 

– Til slutt kjente jeg noe slippe. Og så fløy noe og traff veggen, fortsetter hun.

Khoury så sin egen leppe ligge på gulvet. Hun pakket den inn i en serviett og kom seg til legevakten. Selv om kirurgene kom raskt igang med jobben, klarte de ikke å redde Khourys overleppe.

Kun noen dager etter operasjonen hennes delte Khoury en selfie fra sykehussengen. Det var hennes første blide fra helbredelsesprosessen.

Khoury sa at hun ønsket å vise det gode og det dårlige som hun vanligvis gjorde med skateboardpostene sine. Hvorfor? 

– Livet er ikke perfekt. Instagram er et sted der folk vanligvis kan skjule hvem de egentlig er, sier hun. 

Hun medgir at det var skremmende å se ansiktet sitt for første gang etter operasjonen, men sa til seg selv at “nå er tiden for å elske den nye utgaven av deg selv.”

Kirurgene holder på å gjenoppbygge overleppen til Khoury. 

– Jeg lærer å elske meg selv og vil inspirere så mange jeg kan, sier hun. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com