fredag, desember 13, 2019
Dyr Modig Chihuahua beskytter kattunger når en nysgjerrig hund dukker...

Modig Chihuahua beskytter kattunger når en nysgjerrig hund dukker opp

-

Chihuahua er kanskje ikke den mest skremmende hunderasen da den er liten av vekst. Men den er også kjent for å være en modig hund som både er intelligent og selvsikker. Det er hunden Charlie et klart bevis på, for denne lille hunden er en skikkelig tøffing.

Chihuahuen Charlie er ikke bare tøff, han har også et hjerte av gull. Da familien til Charlie bestemte seg for å få kattunger i hus, ble hunden skikkelig glad i dem og var svært beskyttende overfor de søte små.

En dag hele familien er ute å leker i gresset, dukker det opp en stor hund. Dette liker Charlie meget dårlig, og han viser tydelig at her er det han som er sjefen over de små. Han tøffer seg skikkelig for å beskytte ungene.

Foto: YouTube

For et menneske er Roxy, den store hunden som kom på besøk, bare en søt og leken hund som mest sannsynlig bare er veldig nysgjerrig på kattungene. Men for Charlie er den store hunden er trussel som han må holde unna de nye vennene sine.

Foto: YouTube

Når Roxy forsøker å nærme seg kattungene griper Charlie inn. Han har aldeles ikke tenkt å slippe en så stor hund nær kattungene. Den lille hunden hopper frem og tilbake og går i mellom Roxy og kattungene.

Når Roxy kommer seg løs og prøver seg på nytt å gå bort til kattene, er Charlie så tøff at han prøver å holde Roxy nede med kroppen sin.

For en tøff liten Chihuahua! Se den søte videoen nedenfor.

Likte du videoen? Del den gjerne videre 🙂

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...