Forsiden Dyr Modig Chihuahua beskytter kattunger når en nysgjerrig hund dukker opp

Modig Chihuahua beskytter kattunger når en nysgjerrig hund dukker opp

Chihuahua er kanskje ikke den mest skremmende hunderasen da den er liten av vekst. Men den er også kjent for å være en modig hund som både er intelligent og selvsikker. Det er hunden Charlie et klart bevis på, for denne lille hunden er en skikkelig tøffing.

Chihuahuen Charlie er ikke bare tøff, han har også et hjerte av gull. Da familien til Charlie bestemte seg for å få kattunger i hus, ble hunden skikkelig glad i dem og var svært beskyttende overfor de søte små.

En dag hele familien er ute å leker i gresset, dukker det opp en stor hund. Dette liker Charlie meget dårlig, og han viser tydelig at her er det han som er sjefen over de små. Han tøffer seg skikkelig for å beskytte ungene.

Reklame

Foto: YouTube

For et menneske er Roxy, den store hunden som kom på besøk, bare en søt og leken hund som mest sannsynlig bare er veldig nysgjerrig på kattungene. Men for Charlie er den store hunden er trussel som han må holde unna de nye vennene sine.

Foto: YouTube

Når Roxy forsøker å nærme seg kattungene griper Charlie inn. Han har aldeles ikke tenkt å slippe en så stor hund nær kattungene. Den lille hunden hopper frem og tilbake og går i mellom Roxy og kattungene.

LES OGSÅ
Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund - se hvem hun endte opp med

Når Roxy kommer seg løs og prøver seg på nytt å gå bort til kattene, er Charlie så tøff at han prøver å holde Roxy nede med kroppen sin.

For en tøff liten Chihuahua! Se den søte videoen nedenfor.

Likte du videoen? Del den gjerne videre 🙂

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT