lørdag, juni 12, 2021

Mona Grudt giftet seg i hemmelighet

Mest lest nå

Mona Grudt og kjæresten Bjørgvin Thorsteinsson har giftet seg i all hemmelighet.

Grudt og islandske Thorsteinsson forlovet seg i 2019. Men i likhet med mange andre par har også de opplevd at pandemien har stukket kjepper i hjulene for bryllupet.


RELATERT: Alexander Rybak fyller 35 år – bursdagsønsket hans skaper blest

Nå skriver Dagbladet at den tidligere Miss Universe-vinneren avslører overfor Se & Hør at de har giftet seg i all hemmelighet. Vielsen fant sted i januar.

– Alt er så usikkert på grunn av de utallige restriksjonene. Det kan jo ta år og dag før det blir mulig å holde en stor bryllupsfest igjen, sier hun ifølge Dagbladet i et stort intervju med Se og Hør.

Bryllupsplanlegging er ikke ukjent terreng for Mona Grudt. Hun jobber med bryllup til vanlig, og har sin egen bryllupskanal på YouTube.

Noen fest ble det imidlertid ikke på Grudt og Thorsteinsson.

RELATERT: Pierce Brosnan og kona feirer 27 års kjærlighet – Se bildene som viser tidsreisen

– Alt er så usikkert på grunn av de utallige restriksjonene. Det kan jo ta år og dag før det blir mulig å holde en stor bryllupsfest igjen, sier hun til Se og Hør.

Paret har kjent hverandre siden 2014, og ble samboere vinteren 2016.

Mona Grudt har tidligere vært gift med Lasse Berre og Brody Bittrick, og har tre barn.

Fylte 50 i april

6. april fylte hun også 50. Noen stor feiring blir det ikke for Miss Universe fra Stjørdal, om man skal tro Trønder-Avisa.

– Vi har faktisk ikke planlagt noe, og kommer sikkert bare til å ta en middag med barna våre på selve dagen, sier hun til avisa.

RELATERT: Gislefoss går over i pensjonistenes rekker

Hun legger også til at hun aldri har vært den som har feiret egen bursdag noe særlig heller. 

Som mange sikkert kan relatere seg til har også tidligere Miss Universe gjort seg noen tanker rundt det at det er en rund dag som har stått for døren.

– Jeg klarer ikke helt å identifisere meg med tallet. Jeg er like barnslig og lite voksen som før, så 50 må være feil, ler hun, og understreker at hun ikke har noen negative tanker rundt det å fylle 50, selv om det kjennes rart.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter