Forsiden Historier fra livet Monica ønsker å bli den feteste kvinnen i verden - får hjelp...

Monica ønsker å bli den feteste kvinnen i verden – får hjelp av kjæresten til å få i seg mest mulig kalorier

-

Monica Riley fra Texas har en drøm om å bli verdens feteste kvinne. Hun veier over 300 kilo, men ønsker altså ikke å stoppe der. Kjæresten hennes, Sid Riley hjelper henne med å gå opp i vekt og mater henne via en trakt for å få i henne så mye kalorier som mulig.

En kvinne skal ha mellom 1700 og 2500 kalorier daglig. Monica får i seg over 8000 kalorier hver dag.

-Målet mitt er å bli så stor at jeg ikke kan røre meg, forteller Monica til britiske Metro. Da vil jeg føle meg som en dronning fordi kjæresten min må hjelpe meg og passe på meg hele tiden, forteller hun videre.

Paret ønsker også å få barn, men får mye kritikk fra mennesker som mener at det ville være fullstendig uansvarlig å få barn når en selv ikke kan røre seg. Til det svarer hun: » Ingen kan stoppe meg fra å oppdra et barn fra soverommet. Jeg kan også ansette en barnevakt dersom det trengs».

Her kan du se en video av paret. Hva synes du om Monicas plan?

LES OGSÅ
Denne kvinnen har en genial løsning til barn som skammer seg over å bruke høreapparat

Populært

Christine Ertesvåg
Christine har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2016. Skribent som er utdannet lærer og som alltid er på utkikk etter engasjerende historiene.