Forsiden Historier fra livet Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år : Han er...

Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år : Han er i ferd med å tape kampen mot kreften

Kreft er en grusom sykdom. Ikke bare for de som blir rammet av kreft, men også for pårørende som må se på at noen de er glad i gjennomgår en knallhard kamp for livet. Spesielt vanskelig må det være å se sitt eget barn bli rammet av kreft. 

Jessica Medinger fra Texas i USA vet alt om hvordan dette føles. Hun har nå delt sin erfaring om hvordan det er å være mamma til et barn som har fått kreft.

Reklame

Sønnen hennes, Drake Medinger, har leukemi. En sykdom denne familien nå kjemper mot for andre gang på kun få år.

Jessica har delt et bilde på Facebook av sin 10 år gamle sønn. Bildet er tatt om morgningen da sønnen våknet opp med kvalme på grunn av behandlingen han får.

– Dette bildet er fra en morgen hvor jeg måtte bære han ut på toalettet. Og ja, han går med bleie, da han i 75% av tiden ikke kan kontrollere sine toalettvaner.

Videre forteller Jessica om hvordan det er å se på at sønnen gjennomgår den knalltøffe behandlingen som blant annet består av å ta 44 tabletter i døgnet.

Foto: Facebook

Moren beskriver en gutt med mye redsel. Han sover i foreldrenes seng fordi han er redd for å dø alene i sin egen seng. Noen ganger våkner han og spør moren om han kommer til himmelen når han dør.

LES OGSÅ
Fremmede sa at hun aldri burde født sønnen sin - Moren har en oppfordring til alle som rakker ned på andre mennesker

– Kroppen hans består bare av skinn og ben. Kveldsmaten hans består bare av en grønn bønne og et glass vann.

Innlegget til Jessica har rørt mennesker over hele verden. Dette har ført til at flere hundre personer har donert penger, leketøy og bedt for familien som kjemper en brutal kamp for at deres lille gutt skal overleve. Jessica forteller at de kjemper hver dag for gutten sin og at han betyr hele verden for dem.

Hun har også opprettet en donasjonsside hvor mennesker kan donere små beløp for å støtte familien gjennom den kostbare behandlingen.

Dessverre er det mange foreldre som må kjempe for sine kreftsyke barn. Her kan du lese om hva foreldrene til 5 år gamle Lila gjorde da de fikk vite at deres lille prinsesse ikke kom til å overleve. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT