Hjem Historier fra livet Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år : Han er i ferd med å tape kampen mot kreften

Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år : Han er i ferd med å tape kampen mot kreften

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kreft er en grusom sykdom. Ikke bare for de som blir rammet av kreft, men også for pårørende som må se på at noen de er glad i gjennomgår en knallhard kamp for livet. Spesielt vanskelig må det være å se sitt eget barn bli rammet av kreft. 

Jessica Medinger fra Texas i USA vet alt om hvordan dette føles. Hun har nå delt sin erfaring om hvordan det er å være mamma til et barn som har fått kreft.

Sønnen hennes, Drake Medinger, har leukemi. En sykdom denne familien nå kjemper mot for andre gang på kun få år.

Jessica har delt et bilde på Facebook av sin 10 år gamle sønn. Bildet er tatt om morgningen da sønnen våknet opp med kvalme på grunn av behandlingen han får.

– Dette bildet er fra en morgen hvor jeg måtte bære han ut på toalettet. Og ja, han går med bleie, da han i 75% av tiden ikke kan kontrollere sine toalettvaner.

Videre forteller Jessica om hvordan det er å se på at sønnen gjennomgår den knalltøffe behandlingen som blant annet består av å ta 44 tabletter i døgnet.

Foto: Facebook

Moren beskriver en gutt med mye redsel. Han sover i foreldrenes seng fordi han er redd for å dø alene i sin egen seng. Noen ganger våkner han og spør moren om han kommer til himmelen når han dør.

– Kroppen hans består bare av skinn og ben. Kveldsmaten hans består bare av en grønn bønne og et glass vann.

Innlegget til Jessica har rørt mennesker over hele verden. Dette har ført til at flere hundre personer har donert penger, leketøy og bedt for familien som kjemper en brutal kamp for at deres lille gutt skal overleve. Jessica forteller at de kjemper hver dag for gutten sin og at han betyr hele verden for dem.

Hun har også opprettet en donasjonsside hvor mennesker kan donere små beløp for å støtte familien gjennom den kostbare behandlingen.

Dessverre er det mange foreldre som må kjempe for sine kreftsyke barn. Her kan du lese om hva foreldrene til 5 år gamle Lila gjorde da de fikk vite at deres lille prinsesse ikke kom til å overleve. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com