Historier fra livet Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år...

Mor deler gripende foto av sønnen på 10 år : Han er i ferd med å tape kampen mot kreften

-

- Reklame -

Kreft er en grusom sykdom. Ikke bare for de som blir rammet av kreft, men også for pårørende som må se på at noen de er glad i gjennomgår en knallhard kamp for livet. Spesielt vanskelig må det være å se sitt eget barn bli rammet av kreft. 

Jessica Medinger fra Texas i USA vet alt om hvordan dette føles. Hun har nå delt sin erfaring om hvordan det er å være mamma til et barn som har fått kreft.

Sønnen hennes, Drake Medinger, har leukemi. En sykdom denne familien nå kjemper mot for andre gang på kun få år.

Jessica har delt et bilde på Facebook av sin 10 år gamle sønn. Bildet er tatt om morgningen da sønnen våknet opp med kvalme på grunn av behandlingen han får.

– Dette bildet er fra en morgen hvor jeg måtte bære han ut på toalettet. Og ja, han går med bleie, da han i 75% av tiden ikke kan kontrollere sine toalettvaner.

Videre forteller Jessica om hvordan det er å se på at sønnen gjennomgår den knalltøffe behandlingen som blant annet består av å ta 44 tabletter i døgnet.

Foto: Facebook

Moren beskriver en gutt med mye redsel. Han sover i foreldrenes seng fordi han er redd for å dø alene i sin egen seng. Noen ganger våkner han og spør moren om han kommer til himmelen når han dør.

– Kroppen hans består bare av skinn og ben. Kveldsmaten hans består bare av en grønn bønne og et glass vann.

Innlegget til Jessica har rørt mennesker over hele verden. Dette har ført til at flere hundre personer har donert penger, leketøy og bedt for familien som kjemper en brutal kamp for at deres lille gutt skal overleve. Jessica forteller at de kjemper hver dag for gutten sin og at han betyr hele verden for dem.

Hun har også opprettet en donasjonsside hvor mennesker kan donere små beløp for å støtte familien gjennom den kostbare behandlingen.

Dessverre er det mange foreldre som må kjempe for sine kreftsyke barn. Her kan du lese om hva foreldrene til 5 år gamle Lila gjorde da de fikk vite at deres lille prinsesse ikke kom til å overleve. 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...

Hun var anti-fyllekjøring-kampanjens ansikt utad. Nå er hun død

Jacqui Saburido fra Austin i Texas var var bare 20 år gammel da hun og fire venninner ble påkjørt...