mandag, oktober 26, 2020

Mor filmer babyen sin som lider. Nå advarer hun andre mot å gjøre denne feilen.

Mest lest nå

Det er kanskje ikke veldig vanlig å filme sitt spedbarn når barnet har et skikkelig hosteanfall. Men det gjorde Rebecca Harreman fra Australia. Hun vil gi en tankevekker til alle som velger å ikke følge vaksinasjonsprogrammet for barna sine. Det kan se ut til at Rebecca har lykkes med å spre sitt budskap, da det deles i stor styrke på sosiale medier nå. På Facebook skriver hun:

 

Jeg er trøtt. Skamtrøtt. Jeg har vært på vakt i over tre uker. Jeg våkner hver gang min lille gutt begynner å hoste, i frykt for at han ikke vil klare å trekke pusten igjen. Hver eneste gang. Jeg kan ikke, og vil ikke, gi ansvaret over til noen andre. Så til dere som er i tvil om dere skal vaksinere dere selv og barna deres: kanskje vil denne videoen overbevise dere…

Rebecca legger vekt på at hosteanfallet i videoen faktisk er et av de midlere anfallene den fire måneder gamle gutten har. Han har kikhoste. Videoen er spilt inn 23 dager etter hans første hosteanfall, noe som betyr at Rebecca kan ha mange våkenetter foran seg. Anfallene kan vare i flere uker, og sykdomsforløp i 2-3 måneder eller mer er ikke uvanlig, skriver fhi.no. Rebecca skriver videre:


Når jeg sier at dette anfallet er mildt så mener jeg det. Dette er absolutt ingenting. Det kan knapt kalles et hosteanfall. Ingenting i sammenligning med å se han bli helt blå i ansiktet av å hoste så kraftig og så lenge at han knapt klarer å hive etter pusten.

Forestill deg å se din lille nyfødte slik. Klarer du det!? Legene sier at han skal kunne klare å bekjempe det. Han har tatt sin første vaksinasjon, har alderen og størrelsen på sin side. Det finnes ingen reel måte å behandle sykdommen på.

Rebecca har sett seg lei på folk ikke vaksinerer sine barn. 

Jeg bryr meg ikke om at du vil overbevise meg om at vaksinasjoner og flokkimmunitet ikke virker. Jeg bryr meg ikke om at vaksinasjoner kan ha bivirkninger. For alle mennesker i verden reagerer ulikt på all type mat, produkter og medisin. Jeg bryr meg ikke om argumentene, selv om det en dag skulle vise seg at vaksinasjon ikke virker.

Vet du hvorfor? Fordi jeg i det minste, når alt kommer til alt, har forsøkt å gjør noe for å forhindre dette og ikke bare har sittet der og sagt: «vaksinasjoner virker ikke, så jeg vil bare sitter her og gjøre ingenting»…Fordi det å gjøre ingenting er i mot alle mine celler i min kropp som mor. Å gjøre ingenting er bare feil.

Det er økende forekomst av kikhoste blant ungdom og voksne i Norge, skriver norsk helseinformatikk. 

Til slutt opfordrer Rebecca Harreman folk til å dele videoen. Det har rundt 16.000 gjort i skrivende stund.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter