Hjem Familie Mor fløy i 10 timer timer med spedbarn – gesten hennes hylles av tusener

Mor fløy i 10 timer timer med spedbarn – gesten hennes hylles av tusener

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Du har helt sikkert opplevd situasjonen. Enten som den irriterte medpassasjeren som plages av skrikende babyer på en lang flytur, eller som den fortvilte forelderen som oppgitt prøver å roe ned barnet ditt. 

En småbarnsmor hylles nå i sosiale medier for hvordan hun løste problemet på en 10 timer flytur mellom Seoul i Sør-Korea til San Francisco i USA.

Moren var fult klar over problemstillingen; det er særdeles vanskelig å unngå at en baby får noen gråtebyer i løpet av ti timer.

Hun hadde derfor tatt med seg noe som kunne blidgjøre medpassasjerene og legge en demper på irritasjonen hennes gråtende baby sannsynligvis ville medføre. Nå deler tusenvis av mennesker hennes søte gest.

200 gaveposer

Hun hadde jammen tatt seg mye bry før flyturen. Moren som flydde mellom Sør-Korea og USA.

Dagens skriver at hun hadde valgt å pakke inn 200 små gaveposer som hun delte ut til alle passasjerene. Posene inneholdt ørepropper og en liten notis. På den sto det skrevet:

«Hei. Jeg er Junwoo, og jeg er 4 måneder gammel. I dag skal jeg til USA med min mor og bestemor for å besøke min tante. Jeg er en smule nervøs og redd, fordi det er min livs første flytur. Det betyr at jeg sannsynligvis begynner å gråte og lager en del lyd», lyder beskjeden før den fortsetter:

«Jeg vil prøve å være stille, men jeg kan ikke love noe. På forhånd; unnskyld. Min mor har forberedt en liten gavepose til deg! Den inneholder noe godt og ørepropper. Vennligst bruk dem om jeg bråker for mye. Nyt flyturen. Takk.»

Foto: Facebook / Dave Corona

Det ble ingen gråting

Nå hylles småbarnsmoren på sosiale medier for sin fine gest, og på toppen av alt? Babyen forholdt seg rolig gjennom hele flyturen!

Medpassasjeren Dave Corona valgte å dele historien på Facebook og han kan fortelle at alle passasjerene satt pris på den fine gesten, og at den 4 måneder gamle babyen ikke gråt under flyturen.

«En virkelig rørende gest av moren, men som du vet når du har barn, man skal allitid forvente det uventede. Det kom ikke en lyd av barnet», skriver Corona på Facebook.

Nå hyller tusener den fine gesten. Trykk gjerne på deleknappen dersom du likte «løsningen» til denne moren! 

LES OGSÅ: Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com