mandag, mars 30, 2020

Mor forlot butikken med hylende 3-åring. Butikkansatt kom løpende etter henne

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Har du opplevd å ha med deg små barn som ikke vil oppføre seg på butikken? Barn som får raserianfall fordi de kanskje ikke fikk akkurat den snopetingen eller det bladet de ønsket seg?

Du er nok ikke alene. De fleste småbarnsforeldre opplever dette fra tid til annen. Og felles for mange av oss er at vi føler oss ubekvem og til bry når slikt skjer.

Slik var det også for småbarnsmoren Ashley Holmes. Hennes tre år gamle sønn fikk et typisk raserianfall på butikken. Daily Mail skriver om hvordan moren betalte for varene, tok sønnen under armen og skyndte seg ut av butikken.

Like før hun nådde bilen sin oppdaget hun at en ansatt ved dagligvarebutikken Aldi kom løpende etter henne.

– I min totale utmattelse, skuffelse og skam, kom det en kvinne som jobber hos Aldi bort til meg. Jeg tenkte «hva er det nå?», forklarer moren i et innlegg på Facebook, som har fått tusenvis av delinger.

Bukett med roser

Men den ansatte hadde overhodet ingen mål om å kjefte på småbarnsmoren. Hun kom nemlig løpende etter henne med en bukett gule roser.

– Hun ga meg en nydelig bukett gule roser fra butikken og trøstet meg. «Vi synes du fortjener disse, og håper dagen din blir bedre. Ikke skam deg, vi forstår godt hvordan det er». Etterpå ga hun meg en klem, skriver Ashley Holmes.

Småbarnsmoren fikk en bukett roser som trøst. Foto: Ashley Holmes / Facebook

Etter hendelsen ønsket Ashley å takke den ansatte for hennes medfølelse og forståelse. Medarbeideren har senere blitt identifisert Shannon Maybury.

Shanon oppdaget innlegget Ashely hadde publisert på Facebook, og valgte å kommentere det.

– Jeg følte virkelig med den unge kvinnen. Jeg fikk så vondt av henne, det var lett å se at dette var vanskelig for henne. Jeg ønsket bare å muntre henne opp, skriver hun.

Mennesker med en slik forståelse og empati trener vi flere av! Det skal så lite til for å lyse opp dagen til et annet menneske. 

Trykk på deleknappen du også for å hylle denne kvinnen! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...

Gjenåpner salget av ville dyr på våtmarkedene i Kina

Fredag forrige uke, var det igjen full fart ved våtmarkedene i Kina. Kineserne feiret kampen mot koronaviruset med å spise ville dyr. En kilde sier...