Forsiden Nyheter Mor forlot butikken med hylende 3-åring. Butikkansatt kom løpende etter henne

Mor forlot butikken med hylende 3-åring. Butikkansatt kom løpende etter henne

Har du opplevd å ha med deg små barn som ikke vil oppføre seg på butikken? Barn som får raserianfall fordi de kanskje ikke fikk akkurat den snopetingen eller det bladet de ønsket seg?

Du er nok ikke alene. De fleste småbarnsforeldre opplever dette fra tid til annen. Og felles for mange av oss er at vi føler oss ubekvem og til bry når slikt skjer.

Slik var det også for småbarnsmoren Ashley Holmes. Hennes tre år gamle sønn fikk et typisk raserianfall på butikken. Daily Mail skriver om hvordan moren betalte for varene, tok sønnen under armen og skyndte seg ut av butikken.

Like før hun nådde bilen sin oppdaget hun at en ansatt ved dagligvarebutikken Aldi kom løpende etter henne.

– I min totale utmattelse, skuffelse og skam, kom det en kvinne som jobber hos Aldi bort til meg. Jeg tenkte «hva er det nå?», forklarer moren i et innlegg på Facebook, som har fått tusenvis av delinger.

Bukett med roser

Men den ansatte hadde overhodet ingen mål om å kjefte på småbarnsmoren. Hun kom nemlig løpende etter henne med en bukett gule roser.

LES OGSÅ
103 år gamle Julia tok gull - avslører hemmeligheten bak sin gode helse

– Hun ga meg en nydelig bukett gule roser fra butikken og trøstet meg. «Vi synes du fortjener disse, og håper dagen din blir bedre. Ikke skam deg, vi forstår godt hvordan det er». Etterpå ga hun meg en klem, skriver Ashley Holmes.

LES OGSÅ
Rekorddumping av katter før ferien

Småbarnsmoren fikk en bukett roser som trøst. Foto: Ashley Holmes / Facebook

Etter hendelsen ønsket Ashley å takke den ansatte for hennes medfølelse og forståelse. Medarbeideren har senere blitt identifisert Shannon Maybury.

Shanon oppdaget innlegget Ashely hadde publisert på Facebook, og valgte å kommentere det.

– Jeg følte virkelig med den unge kvinnen. Jeg fikk så vondt av henne, det var lett å se at dette var vanskelig for henne. Jeg ønsket bare å muntre henne opp, skriver hun.

Mennesker med en slik forståelse og empati trener vi flere av! Det skal så lite til for å lyse opp dagen til et annet menneske. 

Trykk på deleknappen du også for å hylle denne kvinnen! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...