fredag, november 22, 2019
Historier fra livet Mor vil ikke at en homofil skal ha opplæring...

Mor vil ikke at en homofil skal ha opplæring med barna hennes. Svaret hans er så bra!

-

26-årige Michael Neri – en teaterlærer fra Kidderminster, England – fikk en SMS fra en mamma som vil ta barna ut av teaterklassen fordi hun har fått vite at Michael er homofil.

Historien er omtalt på dailylife. I tekstmeldingen kommer det klart frem fra moren at hun ikke lenger vil at barna skal være i Michael sin klasse. Hun ber også om å få tilbakebetalt påmeldingavgiften hun har betalt.

Tekstmeldingen lyder slik:

«Hei, Michael. Etter vår prat denne uken har jeg bestemt at barna mine ikke vil delta i klassen på mandag. Du har et godt rykte som skuespiller, og dette inspirerte meg til å melde på barna mine. Jeg har nylig fått vite om din livsstil, og som kristen kan jeg ikke tillate at barna mine blir påvirket av ukonvensjonelle ideer. I vår tro er det slik at en mann skal gifte seg med en kvinne. Jeg ser frem til å få tilbake depositumet som du kan sende via sjekk. Hilsen (navn sensurert).»

Michael sitt svar til moren:

«Hei. Jeg måtte ha løyet om jeg sa at det ikke var skuffet over å høre dette. Jeg er stolt av mine elever og viser dem alltid respekt og kjærlighet, jeg har en sterk lidenskap for likestilling. Så vidt jeg vet så påvirker ikke min seksualitet min evne til å undervise, akkurat som om det ikke vil påvirke en leges evne til å behandle et av barna dine.

neri
Michael i midten.

 Jeg er sikker på at barnas helse ville ha havnet i første rekke når de trenger akutt hjelp og at de kommer til en god lege. Eller ville du sjekket opp legens legning før operasjonen? Hadde det vært viktigere enn legens dyktighet i sitt arbeid?
Jeg ønsker deg lykke til med å finne et teater som passer for deg. Men av erfaring så er et teater uten homofile mennesker som å lage mat uten krydder (bare min mening). Jeg har hørt at Stage Coach har ledige plasser. Men der kler de seg i blandede stoffer, noe du sikkert vet er forbudt ifølge bibelen (Leviticus 19:19).
Du må gjerne komme og se vår musikal, «happy days» det vil komme konfetti etter finalen, men jeg kan forsikre deg om at dette ikke er et forsøk på å håne din kristne livsstil. Vi bare elsker glitter.

Dessverre etterbetales ingen penger, men vær ikke urolig. Din innbetaling er blitt donert til Stonewall. » (veldedig organisasjon for det homofile- og transseksuellemiljøet, red.anm)

Likte du svaret til Michael? Vi fikk oss i hvert fall en god latter! Trykk på deleknappen om du også gjorde det! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Northug er tilbake i skisporet – gjør comeback

Det er bare ett år siden Petter Northug (33) la opp. Men det holdt ikke så lenge. Nå er...

Politimannen stoppet alenemor uten bilseter: – Droppet boten og kjøpte bilseter til henne

Kevin Zimmermann jobber ved Milwaukee Police Department. Han stoppet nylig en bil med en mor og tre barn i....

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...