Forsiden Historier fra livet Mor vil ikke at en homofil skal ha opplæring med barna hennes....

Mor vil ikke at en homofil skal ha opplæring med barna hennes. Svaret hans er så bra!

26-årige Michael Neri – en teaterlærer fra Kidderminster, England – fikk en SMS fra en mamma som vil ta barna ut av teaterklassen fordi hun har fått vite at Michael er homofil.

Historien er omtalt på dailylife. I tekstmeldingen kommer det klart frem fra moren at hun ikke lenger vil at barna skal være i Michael sin klasse. Hun ber også om å få tilbakebetalt påmeldingavgiften hun har betalt.

Tekstmeldingen lyder slik:

Reklame

«Hei, Michael. Etter vår prat denne uken har jeg bestemt at barna mine ikke vil delta i klassen på mandag. Du har et godt rykte som skuespiller, og dette inspirerte meg til å melde på barna mine. Jeg har nylig fått vite om din livsstil, og som kristen kan jeg ikke tillate at barna mine blir påvirket av ukonvensjonelle ideer. I vår tro er det slik at en mann skal gifte seg med en kvinne. Jeg ser frem til å få tilbake depositumet som du kan sende via sjekk. Hilsen (navn sensurert).»

Michael sitt svar til moren:

«Hei. Jeg måtte ha løyet om jeg sa at det ikke var skuffet over å høre dette. Jeg er stolt av mine elever og viser dem alltid respekt og kjærlighet, jeg har en sterk lidenskap for likestilling. Så vidt jeg vet så påvirker ikke min seksualitet min evne til å undervise, akkurat som om det ikke vil påvirke en leges evne til å behandle et av barna dine.

LES OGSÅ
Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

neri
Michael i midten.

 Jeg er sikker på at barnas helse ville ha havnet i første rekke når de trenger akutt hjelp og at de kommer til en god lege. Eller ville du sjekket opp legens legning før operasjonen? Hadde det vært viktigere enn legens dyktighet i sitt arbeid?
Jeg ønsker deg lykke til med å finne et teater som passer for deg. Men av erfaring så er et teater uten homofile mennesker som å lage mat uten krydder (bare min mening). Jeg har hørt at Stage Coach har ledige plasser. Men der kler de seg i blandede stoffer, noe du sikkert vet er forbudt ifølge bibelen (Leviticus 19:19).
Du må gjerne komme og se vår musikal, «happy days» det vil komme konfetti etter finalen, men jeg kan forsikre deg om at dette ikke er et forsøk på å håne din kristne livsstil. Vi bare elsker glitter.

Dessverre etterbetales ingen penger, men vær ikke urolig. Din innbetaling er blitt donert til Stonewall. » (veldedig organisasjon for det homofile- og transseksuellemiljøet, red.anm)

Likte du svaret til Michael? Vi fikk oss i hvert fall en god latter! Trykk på deleknappen om du også gjorde det! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT