in ,

Mor hylles for sitt innlegg: Dersom du tror at keisersnitt er en enkel løsning, så tro om igjen!

Fødsler er ikke en konkurranse, mener Raye Lee som har skrevet et innlegg på Facebook som har blitt delt av tusenvis av mennesker. 

«Javel? Et keisersnitt? Så da har du faktisk ikke født. Det må være rart å velge den enkleste løsningen.»

Slik startet Facebook-innlegget som tar et oppgjør med dem som mener at å velge keisersnitt er det samme som å velge den enkleste løsningen.

Raye Lee er lei av å få høre at den måten hun fødte på, er mindre riktig enn del naturlige måten.

«Mitt akutte keisersnitt var helt klart et spørsmål om bekvemmelighet. Det var virkelig bekvemt å være i fødsel i 38 timer. Min baby ble stresset, og veene bokstavelig talt stanset hjertet hans. I begynnelsen fikk jeg vite at jeg gjorde fremskritt, og at jeg ikke ville behøve keisersnitt, for så å bli forberedt på en stor mageoperasjon. Det var overhodet ikke noe sjokk…. Det hadde ingenting å gjøre med at jeg fysisk ikke kunne, men jeg fikk vite at det ikke fantes noen andre måter å redde mitt barns liv på. Og denne operasjonen er veldig lett å komme over. GALT. Dette er alt sammen sarkasme.»

Raye Lee forklarer at det var den mest smertefulle opplevelsen hun har hatt i livet.

«Det var ikke behagelig. Det er det fremdeles ikke. Man bruker magemusklene til bokstavelig talt alt. Selv når man sitter. Forestill deg at du ikke er i stand til å bruke dem, fordi de har blitt skåret opp og håndtert av en lege.» 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Videre forteller hun at smerten skar i henne, da sykepleieren ba henne reise seg opp fra sengen.

«Så innser man ironien i at noen kan snakke om at dette er den enkle løsningen. Jeg gidder ikke høre på det, og jeg gidder ikke høre på hva du mener om det jeg gjorde. Jeg er den sterkeste kvinne jeg kjenner. Ikke bare for min egen del, men for min nydelige sønn. Jeg ville gjennomgått dette hver eneste dag for å sørge for at han har et smil rundt munnen.»

Hva mener du om denne kvinnens innspill? Har du selv tatt keisersnitt og møtt stigmatiserende reaksjoner på det? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

pascal

Valpen ble smurt inn med superlim og overlatt til seg selv

Advokaten håner bonden i retten. Så får juryen høre bondens svar