Hjem Historier fra livet Mor overrasker sin transseksuelle datter med en gave hun har ventet på i 2,5 år

Mor overrasker sin transseksuelle datter med en gave hun har ventet på i 2,5 år

Del
X

Corey Maison er en 14 år gammel jente. Ikke som alle andre jenter. Hun er biologisk sett en gutt. Men i flere år har Corey levd livet sitt som en jente. 

Nylig fikk Corey en gave av sin mor som gjorde henne målløs. Mammaen til Corey, Erica Maison, filmet når hun overrakte gaven til datteren. Til Buzfeed sier Erica:

«I dag, etter å ha ventet 2,5 år har hun ENDELIG fått østrogen (hormonbehandling). Jeg hentet det når hun var på skolen, så hun hadde ingen anelse. Vi har ventet i månedsvis på et offisielt brev, og vi hadde ingen idé om når Corey faktisk ville få hormonbehandlingen.» 

Erica unnskylder at videoklippet avsluttes så brått, men forklarer at både hun og Corey strigråt.

«Hun slo bokstavelig talt luften ut av meg. Hun har aldri gitt meg en slik klem før. Jeg har aldri følt så mye kjærlighet fra henne som i dette øyeblikket. Det var en blanding av ren glede og lettelse for oss begge to. Nå skjedde det endelig. Dette er et vendepunkt i livet hennes», forteller Erica.

Se klippet som viser når Corey fikk vite hva overraskelsen var:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com