Denne moren har fått nok: Hun tar nå grep ovenfor tre mobbere som plager datteren hennes på skolebussen.

Aimee Johnson bruker Facebook for å bekjempe mobbing ved å vise konsekvensene mobbing har fått for datteren hennes. Hun postet tre hjerteskjærende bilder av den 9 år gamle jenta i tårer.

Moren forteller om de forferdelige hendelsene som førte til at hun skrev Facebookinnlegget. Ifølge henne er ikke dette første gang hennes jente har vært et offer.

Aimee skrev: «Dette er tredje gang hun har blitt utsatt for fysisk vold på 4 måneder. Denne gangen ble hennes vannflaske tatt fra henne og de slo henne i hodet med den! Kalte henne «stygg» og «dum.» «

Aimee forteller WDAF at hun har begynt å gi datteren leksjoner om selvfølelse og selvtillit, fordi, som hun skriver, «dette er grunnen til at vi ser så mange unge jenter som begår selvmord.»

Moren har gjort flere forsøk på å løse problemet med skolen og busselskapet – men uten resultater. Nå er politiet involvert.

Aimes datter har mottatt en massevis støtte gjennom sosiale medier. Hennes foreldre sier at innlegget bare var ment for å oppdatere venner og familie, men det har gått viral, og folk sprer den viktige melding om mobbing.

Noen kommenterer for eksempel: «Datteren din er vakker,» «Du gjør det rette. Hun er en vakker jente! Jeg håper hun vet det,» og «Dette barnet er vakkert, lær henne å aldri akseptere hva andre sier eller gjør.»

Vennligst DEL denne viktige historien for å oppmuntre venner og familie til å stille opp når de ser eller hører om noen som blir mobbet!

Loading…