Mor og sønn dør i bilen mens pappa måker snø utenfor. Nå advarer politiet mot «den stille morderen»

16880

Under en kraftig snøstorm i USA skulle denne familien fra New Jersey ut å kjøre bil. Turen var over før den hadde begynt. Nå advarer politiet mot en fare som kalles for «den stille morderen».

NBC New York forteller den tragiske historien. Da familien skulle ut med bilen en kald vinterdag, satt mor og barna på 1 og 3 år seg i bilen, mens pappaen måket bort snøen som lå rundt bilen.

Det familien ikke hadde oppdaget var at eksosrøret var tettet igjen, noe som medførte at giftig karbonmonoksidgass lekket inn i bilen. I løpet av få minutter døde både moren og den 1-år gamle sønnen, 3-åringen døde noen dager senere på sykehuset.

morder1

Nå når snøen på ny har begynt å falle over landet vårt er det utrolig viktig at så mange som mulig er klar over denne skumle faren.

karbonmonoksidgass kalles ofte for «den stille morderen». Den er både lukt og smakløs og utrolig giftig.

Du bør alltid fjerne all snø på baksiden av bilen, og sjekke at snø ikke har tettet eksosrøret, før du starter bilen. Dette sier Chris DiBella fra redningstjenesten til den lokale nyhetskanalen WABC.

Familiens far ønsker at denne saken kan være lærdom for andre mennesker og at ingen andre behøver å oppleve en så grusom tragedie. Hjelp gjerne til med å spre informasjonen videre!

SISTE NYTT

Advertisements