Hjem Rørende Mor og sønn gjenforenes 10 år etter de sist så hverandre. Sønnens reaksjon rører oss dypt!

Mor og sønn gjenforenes 10 år etter de sist så hverandre. Sønnens reaksjon rører oss dypt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jeffrey Mayi hadde ikke sett sin mor på 10 år, og i klippet som du nå skal få se, vet han heller ikke at han endelig skal få se sin mor igjen.

Broren til Jeffrey bor i Florida og har tatt turen til Massachusetts for å overraske storebror. Reaksjonen til Jeffrey når han ser sin lillebror er ikke til å ta feil av; han er overlykkelig.

Konen til Jeffrey filmer hele overraskelsen, men det finnes en enda større overraskelse. Jeffreys mamma har blitt flydd til USA fra Gabon, som ligger i sentral-Afrika. De har vært borte fra hverandre i over 10 år, og når Jeffrey innser at det er mamma som står foran han kjenner vi tårene presse bak øyelokkene.

Jeffrey kan knapt tro det han ser, det er nesten som han må dobbeltsjekke ved å spørre:
«Mamma, er det virkelig deg?»

Jeffrey flyttet fra Afrika og moren for å få seg en utdannelse og jobb i USA, men selv om det har gått så lang tid er den ingen tvil om at båndet mellom mor og sønn fremdeles er sterkt. Og det beste av alt? Jeffreys mor får endelig treffe sine nyfødte barnebarn! 

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com