lørdag, april 17, 2021

Mor spiller inn en kjærlighetserklæring til sin nyfødte sønn, før hun adopterer han bort

Mest lest nå

Livet kan noen ganger gi oss noen umulige situasjoner som tvinger oss til å gjøre ekstremt vanskelige ting. For denne moren betydde det å gi fra seg sin nyfødte baby til en adoptivfamilie som hun visste ville kunne gi ting til sønnen hennes, som hun ikke kunne.

Da Hannah Mongie og hennes ektemann fant ut at de var gravide, stod de overfor en av de vanskeligste avgjørelsene i deres liv: Skulle de beholde sin lille gutt eller gir ham fra seg til adopsjon. I en video lastet opp til YouTube, filmer Hannah hennes søte nyfødte sønn, Tagg, som hun forklarer hvorfor hun valgte sistnevnte. Hannahs ord viser at denne beslutningen aldri er lett.

adopsjon
Foto: Facebook


Hannah starter med å forklare at hun møtte Taggs far, Kaden, i 2013. De datet for en stund, og i 2015 fant hun ut at hun var gravid med sønnen sin.

«Han elsket deg så mye, helt fra begynnelsen,» forteller Hannah til Tagg. Etter hennes åtte ukers kontroll sendte Hannah et opptak av babyens hjerteslag til sin far, som ble fra seg av glede. Men to dager etter å ha hørt sin sønns hjerteslag, stoppet Kaden sitt eget hjerte.

adopsjon
Foto: Facebook

«Etter at pappaen din døde, kunne jeg aldri i livet har forestilt meg at jeg skulle vurdere å plassere deg med en annen familie da du var mitt siste stykke Kaden,» fortsetter Hannah. «Men en dag våknet jeg opp og jeg bare visste at du skulle være med noen andre.»

adopsjon
Foto: Facebook

Hannah kom i kontakt med et par, Emily og Brad, og etter to uker hvor hun pratet jevnlig med dem og ble kjent med dem, visste hun at de skulle være Taggs foreldre. «Jeg og din mamma, Emily, ble virkelig, veldig gode venner, og hun er en av mine beste venner nå,» forklarer Hannah, som fortsetter å si hvor høyt de elsker ham.

adopsjon
Foto: Facebook

Definisjon av kjærlighet 

Etter å ha fortalt sin sønn igjen og igjen hvor mye hun og pappa elsker ham, avslutter Hannah videoen.

«Jeg håper at alle som ser på dette, vil kunne få et nytt perspektiv på hva en mor går gjennom når hun gir fra seg barnet sitt til adopsjon. Det er så langt fra noen hjerteløs gjerning man kan komme. Det viser definisjonen av kjærlighet. Å elske noen så høyt at man gir avkall på sin egen lykke for at den du elsker skal få det best mulig,» skrev Hannah i videoens bildetekst.

adopsjon
Foto: Facebook

Hennes situasjon er utvilsomt hjerteskjærende, men det er trøstende å vite at adopsjonen er en åpen en, så hun får se Tagg jevnlig.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter