in

Mor tok sønnen med på stranden. Da de kom hjem så han slik ut. Nå advarer hun andre foreldre mot den sterke solen.

Så langt har vi hatt en knallbra sommer her til lands. Visst er det herlig, men denne saken er også en påminnelse om hvor skadelig solen kan være. 

Jennifer Sayers tok med seg barna på stranden i forrige uke. Hun tok sine forhåndsregler og smurte begge barna godt inn med solfaktor 50. Solkremen hun brukte er av merket Banana Boat. I følge teksten på flasken så skulle den være både testet og anbefalt av den amerikanske forening mot hudkreft.


Jennifer smurte barna inn flere ganger, også etter at de hadde badet, sier hun til WTVR. Hun brukte solkrem av den typen som er på sprayflaske.

Men sønnen Liam ble allikevel seendes slik ut etter strandturen: 

Foto og kilde: wtvr.com
Foto og kilde: wtvr.com

Barnelege Dr. Eric Freeman forteller at det aldri er noen garantier for at barn ikke blir skadet av solen, selv om foreldrene har gjort det riktige og smurt de godt inn. Han anbefaler at man bruker forskjellig type solkrem til ansiktet og kroppen.

Et annet tips er å huske på at det finnes andre typer solbeskyttelse enn solkrem. Hatter, paraplyer, solbriller, ha på seg en t-skjorte, og ta pauser fra solen er alle ting som kan beskytte barna dine fra å bli solbrent.

Nyt sommeren i fulle drag – men husk å beskytte deg selv og barna fra solen! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutten har fått ny frisyre og er derfor redd for at favoritthønen ikke skal kjenne han igjen. Hønens reaksjon? Fantastisk!

Hunden Charlie har levd hele sitt liv i en skitten bakgård. Nå gir han en stemme til alle dyr som neglisjeres!