in

Mor(27) hallusinerte og druknet barna sine – Plutselig kommer det hjelp fra uventet hold

Den 27 år gamle moren som er avhengig av det sterkt hallusinerende stoffet crystal meth, fortalte vitner at «hun måtte drukne barna sine.»

Den tragiske nyheten hendte i Australia og formidles av The Sun.

En hundeier var ute på luftetur med sin fire år gamle pitbull, Buddy. Eieren forteller at hunden er vandt til å omgås barn, og aldri har angrepet eller bitt noen før. Men plutselig stakk pitbullen fra eieren og løp ned mot en stor elv. Eieren la på sprang etter hunden sin.

Nede ved elven ble han møtt av et grusomt syn. Han så en mor som presset sine to sønner under vann, den yngste av guttene er bare 5 år gammel, han ble sett flytende nedover elven med hodet under vann. Man har enda ikke funnet denne gutten.

Buddy angrep kvinnen og bet henne helt til hun slapp sin ni år gamle sønn. Deretter trakk hunden barnet opp i sikkerhet på land.

Dagen helt. Foto: TheSun

– Hunden er fire år gammel og aldri aldri tidligere angrepet noen. Den har vokst opp med barn og er vandt til å leke med dem, sier hundeeieren.

Det pågår nå søk etter den 5 år gamle gutten. Kvinnen er siktet for mordforsøk på sin ni år gamle sønn som overlevde takket være Buddy, og blir sannsynligvis siktet for mord på sin 5 år gamle sønn.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne mannen oppdaget spektakulære firkantede bølger – Heldigvis hadde han fotoapparatet klart!

Skjult og spennende iPhone-triks tar nå helt av på nettet!