in

Moren (15) måtte adoptere bort sønnen sin. Møttes for første gang etter 35 år

gjenforent
Foto: YouTube

Stephen Strawn ble adoptert bort ved fødselen. Han har brukt hele sitt voksne liv på å lete etter sin biologiske mor. Noe som viste seg å være veldig vanskelig siden adopsjonspapirene hans forsvant i en flom for mange år siden. Men en dag, lykkes han.

En dag fant Stephens kone ut at adopsjonsloven i Pennsylvania, der Stephen bor, var endret. Nå kunne adopterte barn få ut fødselsattesten sin med navn på sine biologiske foreldre.

I april i fjor fikk Stephen tilsendt sin fødselsattest. Og der stod også navnet på moren – Stacey Faix.


Foto: YouTube

Søkte moren opp på facebook

Stephen søkte umiddelbart opp Stacey Faix på Facebook, og fant raskt en dame med samme navn. Neste dag sendte han henne en melding: «Hei, jeg har et veldig rart spørsmål til deg. Adopterte du bort en gutt i 1982?»

Stacey svarte «Ja».

«Jeg tror du er min biologiske mamma», skrev Stephen så.

Foto: YouTube

Medlem av samme organisasjon

Mor og sønn bodde langt fra hverandre. Men Stephen fant ut at moren var medlem av en organisasjon kalt «Team Red, White and Blue» (RWB), som støtter krigsveteraner. De skulle løpe et maraton noen få uker etter. Om det var skjebnen som hadde en finger med i spillet, eller om det er helt tilfeldig, vites ikke, men Stephen er selv veteran fra luftforsvaret, og medlem av den samme organisasjonen.

Overrasket moren

Stephen bestemte seg for å overraske moren. Han møtte opp på maratonet, og rett før løpet skulle begynne, fikk han noen til å levere et kort til moren. Der stod det: «Det har gått 13.075 dager siden du så meg sist. Jeg vil ikke at det skal gå en dag til.»

LES OGSÅ: Alba har Downs syndrom og ble forlatt etter fødselen – 20 familier takket nei før denne mannen adopterte henne

Og så kom Stephen løpende opp bak moren.

På videoen under her, kan du se deres første møte:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

tvillinger

Foreldrene venter tvillinger. Men så kommer legen med en oppsiktsvekkende beskjed

Han fikk hele livet snudd på hodet da ansiktet ble ødelagt – Møtet med en liten jente endret alt