in

Moren ble lei av at døtrene lagde bråk i supermarkedet – det hun gjorde fikk dem til å sitte stille

Man kan sikkert beskylde den 35 år gamle engelske kvinnen Louise Palai for mange ting – men ikke for at hun syr puter under armene på barna sine.

Den 35-årige moren fra Ilkeston i Derbyshire var på handletur i det lokale supermarkedet, da døtrene Alisa og Ebony på seks og sju år løp rundt mellom hyllene og bråkte høylydt.

Louise visste råd, og beordret de to pikene til å sitte musestille med bøyde hoder i grønnsaksavdelingen. Deretter tok hun et bilde av dem, som hun så la ut på sosiale medier. Hun forsvarer «straffen» med at hun ikke bryr seg om hvor gamle barna hennes er. De skal lære å oppføre seg pent når de er ute blant andre mennesker.


 Foto: Privat / Louise Palai

– Hvis de gjorde det samme på gaten ville jeg fortsatt straffe dem på samme måte. De ville få beskjed om å sette seg ned og tenke over hvordan de oppfører seg,forteller Louise Palai til den lokale avisen DerbyshireLive.

Ifølge den engelske moren er avstraffelsen svært effektiv

– De er oppmerksomme på at folk faktisk kan se dem, det er ydmykende, og det virker. Det er en mye bedre straff enn å kjefte på dem på gaten, eller slå dem, som jeg har sett andre foreldre gjøre, sier Louise som ikke tar seg nær av hvordan andre reagerer på metodene hennes.

– Det er noen som skuler på meg når de går forbi oss, men jeg bryr meg ikke om hva andre tenker. Det irriterer meg når andre lar barna sine løpe rundt og genere andre mennesker, så jeg vil at mine døtre skal vite hva som er akseptabel oppførsel når de er i det offentlige rom.

Det er mange måter og oppdra barn på, og så lenge det er en «ikke-voldelig» form for straff, er det vel ikke skadelig for barnets videre oppvekst. Eller hva mener du? Del gjerne.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dagny Carlsson

Dagny Carlsson ført til siste hvilested

trampoline

12-åringen hoppet på trampolinen med venner – plutselig sto livet i fare