Hjem Familie Moren delte bittersøtt bilde av femåringen som tar vare på sin kreftsyke bror – Det siste bildet frembringer tårene

Moren delte bittersøtt bilde av femåringen som tar vare på sin kreftsyke bror – Det siste bildet frembringer tårene

Lille Beckett Burge fra Princeton i Texas fikk blodkreft, og var syk. Hans fem år gamle søster tok godt vare på broren sin, og det var et slikt hjertevarmt øyeblikk moren fanget på kamera som gikk viralt over hele verden. 

Beckett fikk diagnosen blodkreft, eller akutt lymfatisk leukemi, da han var bare to år gammel. Siden da, har han vært gjennom flere behandlinger med cellegift og blodoverføringer.

På bildet, lener Beckett seg over toalettet for å kaste opp. Storesøster Aubrey står der sammen med han og stryker han over ryggen.

Et veldig sterkt bånd

Mamma Kaitlin Burge sier de to barna hennes har utviklet et utrolig sterkt band siden lillebroren ble syk.

«Hun strøk ham over ryggen og sa at alt kom til å bli bra. Så vasket hun ansiktet hans og hendene hans», skriver moren på Facebook.

«Etterpå bar hun ham tilbake til stua og la ham på sofaen. Hun spurte meg om hun skulle vaske badet også, men jeg sa til henne at hun skulle gå og sette seg, for det var ikke hennes jobb», skriver moren videre.

Både glad og trist

Kaitlin skriver at å se de to søsknene sammen gjør henne både glad og trist.

«Et barn på fire eller fem år skal være ute og leke med vennene sine. Hun elsker turn, men vi måtte avslutte det på grunn av økonomi. Det ble for dyrt i den situasjonen vi er i nå», skriver Kaitlin.

Aubrey og Beckett har alltid vært veldig nære. Moren forteller at de ofte leker sammen, og når Beckett var syk, var lek når han var i form til det.

«Han leker med dukker sammen med henne, og hun leker superhelt med han», skriver hun, og legger til at de prøver å oppfordre datteren til å leke med venner også.

«Vi oppfordrer henne til å gå ut og leke, men hun vil heller passe på han», skriver hun.

Beckett har gjennomgått en intensiv behandling for kreften, og ukentlig publiserer moren oppdateringer om hvordan det går på Facebook.

I et innlegg beskrev hun hvordan det er å se hvor hardt sønnen kjemper, hvor sterk han er og hvor beundringsverdig det er å se på hvordan han tåler den tøffe behandlingen.

Hun beskriver hvordan han hver onsdag får behandling med metotreksat, tidligere kjent som ametopterin, et cellegiftmiddel og immunsystemundertrykkende middel. Dette middelet gjør huden rød og øm.

«Jeg vil aldri forstå hvordan disse barna gjør det. Se for deg hvordan du føler deg når du er skikkelig solbrent. Hvor elendig du er. Hvordan vondt det gjør om noen berører deg. Disse barna kjemper imidlertid mot kreft, de gjør dette ukentlig. I så mange år er dette en av mange kamper de vil møte. Jeg husker da Beckett fikk en høydose av metotreksat. Det brant ham fra innsiden til utsiden. Bokstavelig. Jeg ba legene om å stoppe den høye dosen eller gi ham mindre. Kremen de vanligvis bruker på brannofre hjalp ikke en gang. Barn tåler så mye.

Gutten min vil alltid, alltid, alltid være min helt. Min styrke.»

Wednesday’s are methotrexate nights. Beckett gets an antifungal and 6mp every night and on Wednesday they add in 5…

Posted by Beckett Strong on Wednesday, June 17, 2020

Friskmeldt 

Og dystre utsikter til tross, Beckett som nå er åtte år – har overvunnet kreften!

– Legene kom inn og sa «ingen mer strålebehandling – vi er ferdig, forteller moren som også beskriver hvordan gutten selv reagerte på nyheten:

– Han var sjokkert da han forstod at det var sant. Ansiktet lyste opp.

Og det herlige bildet nedenfor delte moren på sosiale medier for noen måneder siden.

Foto: Privat

Nå deler vi bildene og historien og sender våre tanker til alle som er rammet av kreft – måtte den en dag utslettes!

LES OGSÅ: Moren plasserer babyen i storebrors fang – røres til tårer av 4-åringens sang

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com