torsdag, august 13, 2020

Moren delte et bilde av datteren med Downs syndrom. Nå er fjortenåringen en ettertraktet modell

Mest lest nå

Bussjåfør reddet 3 åring

Bussjåfører må håndtere alle typer mennesker og alle slags situasjoner. De fleste dagene går rolig for seg, men fra tid til...

Fjortenåringen har signert med fem forskjellige modellbyråder, og har 60.000 følgere på Instagram. Nå tar hun verden med storm.

Georgia Traebert bor i Brasil, og har allerede stått modell for flere store merker i hjemlandet. Blant annet for ett av de største smykke-merkene i Brasil, skriver Newsner.

Det hele begynte etter at Georgias mor, Rubia, delte et bilde av datteren på Facebook-siden sin.

Rubia hadde nettopp sluttet i jobben sin for å ta vare på datteren. Georgia hadde en vanskelig oppvekst. Blant annet fordi hun måtte bytte skole så ofte.

Kom som et sjokk

Da Georgia ble født, kom det som et sjokk på foreldrene at datteren hadde Downs syndrom. Ingen av prøvene under svangerskapet plukket opp datterens tilstand.

«Alle prøvene under graviditeten var ok da jeg gikk gravid med Georgia, og vi hadde ingen anelse om at hun skulle være et barn med Downs syndrom», sier Rubia, og legger til at det var et sjokk å oppdage det.

«Selvfølgelig, vi ble overrasket over nyheten. Jeg innrømmer at den første tiden var en blanding av sorg og usikkerhet», sier hun.

Men Rubia forsikrer at datteren ble møtt med kjærlighet fra første øyeblikk.

Ble raskt populær

Det var i juni 2016 at Rubia delte bildet av Georgia på Facebook. Bildet fikk over 1.000 likes. Etter det begynte moren og datteren å jobbe målrettet med å presentere Georgia på sosiale medier, ved å dele flere bilder av henne. Georgia ble raskt populær. Og det tok ikke lang tid før modellbyrådene banket på døra.

Rubia forteller at grunnen til at hun delte det første bildet av Georgia, var for å se om hun kunne inspirere andre barn med Downs syndrom.

Og det har hun vel i aller høyeste grad gjort.

Del gjerne saken videre dersom du tror historien om denne jenta kan inspirere andre til å følge drømmene sine!

130,381FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter