Forsiden Historier fra livet Moren delte et bilde av datteren med Downs syndrom. Nå er fjortenåringen...

Moren delte et bilde av datteren med Downs syndrom. Nå er fjortenåringen en ettertraktet modell

Fjortenåringen har signert med fem forskjellige modellbyråder, og har 60.000 følgere på Instagram. Nå tar hun verden med storm.

Georgia Traebert bor i Brasil, og har allerede stått modell for flere store merker i hjemlandet. Blant annet for ett av de største smykke-merkene i Brasil, skriver Newsner.

Reklame

Det hele begynte etter at Georgias mor, Rubia, delte et bilde av datteren på Facebook-siden sin.

Rubia hadde nettopp sluttet i jobben sin for å ta vare på datteren. Georgia hadde en vanskelig oppvekst. Blant annet fordi hun måtte bytte skole så ofte.

Kom som et sjokk

Da Georgia ble født, kom det som et sjokk på foreldrene at datteren hadde Downs syndrom. Ingen av prøvene under svangerskapet plukket opp datterens tilstand.

«Alle prøvene under graviditeten var ok da jeg gikk gravid med Georgia, og vi hadde ingen anelse om at hun skulle være et barn med Downs syndrom», sier Rubia, og legger til at det var et sjokk å oppdage det.

«Selvfølgelig, vi ble overrasket over nyheten. Jeg innrømmer at den første tiden var en blanding av sorg og usikkerhet», sier hun.

Men Rubia forsikrer at datteren ble møtt med kjærlighet fra første øyeblikk.

Ble raskt populær

Det var i juni 2016 at Rubia delte bildet av Georgia på Facebook. Bildet fikk over 1.000 likes. Etter det begynte moren og datteren å jobbe målrettet med å presentere Georgia på sosiale medier, ved å dele flere bilder av henne. Georgia ble raskt populær. Og det tok ikke lang tid før modellbyrådene banket på døra.

Rubia forteller at grunnen til at hun delte det første bildet av Georgia, var for å se om hun kunne inspirere andre barn med Downs syndrom.

Og det har hun vel i aller høyeste grad gjort.

Del gjerne saken videre dersom du tror historien om denne jenta kan inspirere andre til å følge drømmene sine!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Deilig rett med blomkål og andre godsaker – denne smelter på tungen

Blomkål er nydelig å bruke i matretter. Ikke bare er det godt, men også skikkelig sunt. Her skal du få en litt annerledes, men...

Politiet er oppgitt over publikum: -Mer opptatt av å filme enn å hjelpe

En kvinne i Stavanger lå på bakken med brukket ankel og sterke smerter. Publikum var mest opptatt av å filme. Politiet er ikke imponert. Etter melding...

Slåsskamp mellom russ på gresk ferieøy – Norsk mann siktet for drapsforsøk

En norsk tenåring skal være pågrepet og siktet for drapsforsøk på den greske ferieøya Ios. Pågripelsen skjedde etter en slåsskamp mellom to norske russ...

Ny studie viser at å være sammen med gode venner kan forlenge livet

Ser du etter den perfekte unnskyldning til å samle noen venner og nyte et godt glass med vin? Vel, da har vi nettopp hva...

Brannvesen fikk nok etter dødsulykke. Slik håndterte de forbipasserende som filmet ulykken

Etter en dødsulykke på A3-motorveien i Tyskland bestemte brannvesenet seg for å ta en ganske usedvanlig metode La det være sagt med det samme -...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT