torsdag, februar 27, 2020
Inspirerende Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

-

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt lange, kjedelige, hvite hår som hun hadde hatt i lang, lang tid og ønsker seg en gøyal frisyre slik at hun kan føle seg vel og sprudle igjen. Håret ønsker hun å donere bort.

Hun mannet seg derfor opp og laget en video av seg selv der hun forklarer hvorfor hun ønsker en ny frisyre, deretter oppsøkte hun en frisør som får helt frie tøyler.

I det populære amerikanske programmet «The Makeover Guy» hjelper den kjente frisøren Christopher Hopkins mennesker med å finne en helt ny look som passer dem.

Det som er felles for disse kundene er at de har hatt samme frisyre i alt for lang tid, og de føler seg litt låst. De har ikke våget å skifte frisyre. «Håret mitt ser slik ut – jeg kan bare ikke gjøre noe med det» er noe Hopkins er vant med å høre, men hans jobb er å overbevise dem om at de tar helt feil. Alt kan gjøres noe med.

Han lykkes nemlig gang på gang med å klippe frisyrer. Kundene bryter ofte sammen i tårer når de innser at det er de selv som stråler i speilet.

I videoen under kan du se den utrolige forvandlingen til Christal etter at Christopher og saksen og har gjort jobben sin! Forandring fryder, er det ikke det det heter?

Ble du inspirert? Del gjerne med vennene dine på facebook – kanskje det kan inspirere andre?

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...