in

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt lange, kjedelige, hvite hår som hun hadde hatt i lang, lang tid og ønsker seg en gøyal frisyre slik at hun kan føle seg vel og sprudle igjen. Håret ønsker hun å donere bort.

Hun mannet seg derfor opp og laget en video av seg selv der hun forklarer hvorfor hun ønsker en ny frisyre, deretter oppsøkte hun en frisør som får helt frie tøyler.

I det populære amerikanske programmet «The Makeover Guy» hjelper den kjente frisøren Christopher Hopkins mennesker med å finne en helt ny look som passer dem.

Det som er felles for disse kundene er at de har hatt samme frisyre i alt for lang tid, og de føler seg litt låst. De har ikke våget å skifte frisyre. «Håret mitt ser slik ut – jeg kan bare ikke gjøre noe med det» er noe Hopkins er vant med å høre, men hans jobb er å overbevise dem om at de tar helt feil. Alt kan gjøres noe med.

Han lykkes nemlig gang på gang med å klippe frisyrer. Kundene bryter ofte sammen i tårer når de innser at det er de selv som stråler i speilet.

I videoen under kan du se den utrolige forvandlingen til Christal etter at Christopher og saksen og har gjort jobben sin! Forandring fryder, er det ikke det det heter?

Ble du inspirert? Del gjerne med vennene dine på facebook – kanskje det kan inspirere andre?

LES OGSÅ: Enkemannen roter bort dyrebart minne etter sin avdøde kone. Fem år senere, skjer det et mirakel

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

«I can’t breath» ropes over hele verden etter drapet på George Floyd

Politibetjenter kneler for å vise solidaritet for demonstrantene