Når man bare skal en liten tur i butikken forventer man ikke alltid å få en konsert med på kjøpet. Men det skjedde  faktisk i Sam’s Club i fjor, da Christina Kokonis-Viggers og venninnen Amanda Lasher var innom for å handle noen småting.

De hadde gått litt rundt mellom hyllene på måfå for å se om det dukket opp noen gode tilbud, da de kom over en karaokemaskin – og den klarte Christina ikke holde fingrene fra.

Hun gikk frem til mikrofonen og gjorde noe som sjokkerte alle de andre kundene i butikken! Venninnen sto bare og måpte, før hun endelig fikk hentet frem telefonen sin og filmet seansen.

Og takk og pris for det – og nå er klippet sett av over 14 millioner mennesker verden over.

Christina Kokonis-Viggers
Foto: Facebook

Det første Christina gjorde var å sette sin egen mobiltelefon i karaokemaskinen så hun selv kunne velge sangen. Og sangen var litt av en overraskelse, for det var «Maybe This Time» fra den verdenskjente musikalen «Cabaret».

Og ikke før hun grep mikrofonen kom reaksjonene!

Christina Kokonis-Viggers
Foto: Facebook

Til ABC 11 New York forteller Amanda om hvordan de andre i butikken sluttet å handle, men heller stoppet opp for å lytte.

– Etterpå fikk hun stor applaus. Det var helt fantastisk, forteller venninnen.

Du kan selv se hendelsen i videoen nedenfor.

Som sagt har videoen nå hatt langt over 14 millioner visninger verden over og hundretusener har likt den. Og det er lett å skjønne hvorfor. Del gjerne videoen hvis du ble like imponert som oss – wow, sier vi bare!