Forsiden Historier fra livet Moren fant ut av sønnene var uhøflig på skolebussen - Lærte de...

Moren fant ut av sønnene var uhøflig på skolebussen – Lærte de en lekse de sent vil glemme

Det ser ut som mobbing har blitt en epidemi i vårt samfunn. Uansett hvor mange historier som deles og skjebner som blir beskrevet, fortsetter folk å utøve grusomheter ovenfor sine  medmennesker.

Hvor stammer dette problemet fra? Noen klandrer underholdning eller internett mens andre legger skylden på foreldrene for ikke å lære barna bedre. Sannsynligvis er det en kombinasjon av flere ting.

Heldigvis tar noen foreldre tak ovenfor mobbing med sine egne barn, og de er ikke redd for å iverksette drastiske tiltak!

Da Jenn Brown fikk en telefonoppringning fra sønnenes grunnskole, som lot henne få vite at begge guttene hennes hadde oppført seg dårlig og var uhøflig mot andre elever på bussen, ville hun ikke la dem slippe billig unna med det.

Måtte gå 2 timer til skolen

Neste morgen vekket Jenn sine gutter opp tidlig og ga dem beskjed om å gjøre seg klare.  Deretter, ga hun dem et skilt hvor det var skrevet:  «SIDEN VI ER SLEM OG UHØFLIG MOT BUSSJÅFØREN SØRGER MAMMA FOR AT VI MÅ GÅ»

LES OGSÅ
Ellis (6) våknet med smerter i hodet og havnet i koma. Da gjorde legene en uvanlig oppdagelse
LES OGSÅ
Linus (24) mistet livet av kreft - hans siste ord rører tusener

Foto: Facebook

Jenn krevde at guttene skule bære skiltet hele veien til skolen.

«Jeg ville vise dem hva konsekvensene vil bli av å være uhøflig og frekk mot bussjåføren,» sier hun.

Å bli sett av alle de passerende bilene var pinlig nok for guttene, men det ble enda verre for dem da bussjåføren de hadde plaget kjørte forbi.

Da guttene endelig kom til skolen, etter to timers gange, hadde de lært leksen sin!

Mens noen har kritisert Jenns straff for å være unødvendig hard og ydmykende, har de fleste applaudert hennes drastiske tiltak.

En ting er sikkert: disse guttene vil tenke seg om to ganger før de behandler sin bussjåfør – eller noen andre – uhøflig igjen!

Likte du «straffen» til denne mammaen? Bruk kommentarfeltet på Facebook! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet