Det ser ut som mobbing har blitt en epidemi i vårt samfunn. Uansett hvor mange historier som deles og skjebner som blir beskrevet, fortsetter folk å utøve grusomheter ovenfor sine  medmennesker.

Hvor stammer dette problemet fra? Noen klandrer underholdning eller internett mens andre legger skylden på foreldrene for ikke å lære barna bedre. Sannsynligvis er det en kombinasjon av flere ting.

Heldigvis tar noen foreldre tak ovenfor mobbing med sine egne barn, og de er ikke redd for å iverksette drastiske tiltak!

Da Jenn Brown fikk en telefonoppringning fra sønnenes grunnskole, som lot henne få vite at begge guttene hennes hadde oppført seg dårlig og var uhøflig mot andre elever på bussen, ville hun ikke la dem slippe billig unna med det.

Måtte gå 2 timer til skolen

Neste morgen vekket Jenn sine gutter opp tidlig og ga dem beskjed om å gjøre seg klare.  Deretter, ga hun dem et skilt hvor det var skrevet:  «SIDEN VI ER SLEM OG UHØFLIG MOT BUSSJÅFØREN SØRGER MAMMA FOR AT VI MÅ GÅ»

Foto: Facebook

Jenn krevde at guttene skule bære skiltet hele veien til skolen.

«Jeg ville vise dem hva konsekvensene vil bli av å være uhøflig og frekk mot bussjåføren,» sier hun.

Å bli sett av alle de passerende bilene var pinlig nok for guttene, men det ble enda verre for dem da bussjåføren de hadde plaget kjørte forbi.

Da guttene endelig kom til skolen, etter to timers gange, hadde de lært leksen sin!

Mens noen har kritisert Jenns straff for å være unødvendig hard og ydmykende, har de fleste applaudert hennes drastiske tiltak.

En ting er sikkert: disse guttene vil tenke seg om to ganger før de behandler sin bussjåfør – eller noen andre – uhøflig igjen!

Likte du «straffen» til denne mammaen? Bruk kommentarfeltet på Facebook!