lørdag, januar 23, 2021

Mens kompisene spiller dataspill syr denne 12-åringen bamser til syke barn

Mest lest nå

Campbell Remess er en spesiell 12-åring. Denne 12-åringen har virkelig et hjerte av gull! Når kompisene hans er ute og leker eller spiller dataspill, så sitter Campbell for seg selv og syr.

Det han syr er bamser, bamser som han gir til syke barn som ligger på sykehus.

I flere år har han sydd, et nytt kosedyr hver dag som han har gitt bort. Historien om 12-åringen har nå spredt seg verden over og denne gutten fortjener all oppmerksomhet han kan få.


Foto: YouTube

Idéen fikk han da han som 9-åring spurte sin mor om  han kunne få penger til å kjøpe julegaver til syke barn. Hun sa at det ville bli for dyrt å kjøpe til mange.

Da sa Campbell: «Det fikser jeg, jeg lage gavene selv.»

Men Campbell kunne ikke sy, så han satte i gang og prøvde, helt på egenhånd. Etter fem timer hadde han laget sitt første kosedyr – helt alene!

Foto: YouTube

Nå, flere år senere syr han ikke gaver kun til syke barn. Han sender også til foreldre som han vil gi trøst og støtte, for eksempel til Paris og Brussel etter terrorangrepene.

«Han syr og syr», sier moren hans. «Han ønsker så inderlig å hjelpe slik at mennesker kan få det litt bedre.»

Hundrevis av barn og familier har fått et lyspunkt og oppmuntring i tilværelsen takket være Campbell. Selv sier han om det hele: «Jeg tror på at hvis man er god og ikke ondsinnet, så kan man forandre verden!»

Foto: YouTube

For en fantastisk gutt! Hvis flere var som deg, ville verden vært et bedre sted. Takk for det du gjør Campbell – vi heier på deg!

Del gjerne Campbell historie videre, kanskje andre blir inspirert?

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter