Hjem Historier fra livet Moren har fått ny kjæreste – Da barna skal møte den nye mannen, gjør han noe som rører alle!

Moren har fått ny kjæreste – Da barna skal møte den nye mannen, gjør han noe som rører alle!

Del
X

Å få seg ny kjæreste er ikke alltid like enkelt, spesielt ikke dersom man har barn. Det er plutselig ikke bare du som skal like den nye personen, helst bør jo selvfølgelig også barna gå overens med personen som kommer inn i livene deres.

Og med bakgrunn i dette, liker vi denne historien så godt. Denne mannen er oppriktig opptatt av at barna til hans nye kjæreste skal ivaretas i en slik situasjon. Han viser hvor viktig det er å følge med på de små tingene.

Hrtwarming omtalte historien først, og nedenfor kan du lese saken:

«Da vi var på vår første date pratet vi mye om mine to barn. Jeg har to døtre fra et tidligere, mislykket ekteskap. Jeg nevnte for han at tråingen min hadde en favorittbok som handler om en liten jente. Denne jenten elsket å disse på slengdissen sin i hagen. Derfor var jentene mine på dette tidspunktet utrolig opptatt av at vi skulle få oss en slengdisse.

Da det var gått tre måneder etter denne daten, ble jeg og jentene invitert hjem til mannen på grilling. Vi hadde startet forholdet i rolig tempo, og dette var første gang at barna mine skulle få treffe han. Jeg var nervøs før treffet, det betydde mye for meg at dette gikk fint. 

Vi kom frem til huset, og han fortalte døtrene mine at han ville vise en overraskelse han hadde gjort i stand. Bak husk, i hagen, sto den; en slengdisse som var hengt opp i et tre! Jentene holdt på i timevis på dissen, jeg har aldri sett dem så lykkelig før!

Jeg var nå sikker i min sak. Den omtanken han hadde for jentene mine, gjorde at jeg visste at dette var mannen i mitt liv. Fire år senere giftet vi oss. Slengdisse henger fremdeles i hagen. Jentene mine er for store til å bruke den nå, men de er klar på at den skal bli hengende. Når de selv får barn, kan den komme til nytte igjen.»

Denne nydelige historien viser hvor viktig det er å lytte til hva som blir fortalt deg. Det som kan virke som en ubetydelig ting, kan bety så mye for noen. Likte du historien og budskapet? Del den videre på Facebook! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com