torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes...

Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

-

Da Genevieve fra North Tampa fødte en liten datter som 18-åring, fikk hun beskjed om at babyen ikke overlevde. Dette var det eneste barnet Genevieve fikk, og hun har levd hele livet i den tro at hun var barnløs. Men en dag ble hun kontaktet av en kvinne som påsto hun var hennes datter.

Genevieve Purinton bor på et eldresenter i North Tampa. Alle hennes syv søsken er døde, og den 88 år gamle damen trodde hun var helt alene i verden.

Men plutselig en dag ble hun kontaktet av en dame som påstod hun var Genevieves datter. Damen het Connie Moultroup, hun bodde i Vermont, og hun hadde lett etter sin biologiske mor hele livet. Det skriver nettsiden Happiest.

Foto: YouTube

En spesiell julegave

En jul fikk Connie en helt spesiell julegave, nemlig et DNA-kit. Etter å ha testet sitt eget DNA, og etter mye etterforskning og leting, kom Connie fremt til et navn på en dame som kunne være hennes biologiske mamma. Hun fant også telefonnummeret til det hun trodde var hennes søskenbarn.

Connie plukket opp telefonen og ringte:

«Jeg sa: «Dette er min mammas navn.» Hun sa: «Det er min tante, og hun lever fortsatt», sier Connie.

Foto: YouTube

«Er du virkelig ikke død?»

Da satt Connie seg på flyet og dro til North Tampa. Det ble en tårevåt gjenforening da Connie og Genevieve møttes for første gang.

«Er du virkelig ikke død», gråt Genevieve da hun fikk klemme datteren sin.

Etter deres første møte, har mor og datter tilbrakt mye tid sammen. De har noen år og ta igjen. Og ikke bare har Genevieve fått en datter, hun har også fått et barnebarn og oldebarn. En helt ny familie.

Foto: YouTube

Her kan du se en video av det rørende møtet mellom Connie og Genevieve:

LES OGSÅ: Babyen ble kidnappet av falsk sykepleier på fødestuen for 55 år siden – Nå er han funnet

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...