søndag, november 29, 2020

Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

Mest lest nå

Hunden ble skutt i begge bakbena da han reddet soldatene – nå hedres Kuno med gjev pris

Militærhunden Kuno stupte gjennom kuleregnet for å redde livene til de britiske soldatene som kjempet mot al-Qaida-opprørere. Da de britiske troppene kom under ild, løp...

Plages du med halsbrann? Dette tipset kan hjelpe deg

Mange mennesker plages av ubehagelig halsbrann. Halsbrann skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Sykdom kan være grunnen til halsbrannen, men den...

Da Genevieve fra North Tampa fødte en liten datter som 18-åring, fikk hun beskjed om at babyen ikke overlevde. Dette var det eneste barnet Genevieve fikk, og hun har levd hele livet i den tro at hun var barnløs. Men en dag ble hun kontaktet av en kvinne som påsto hun var hennes datter.

Genevieve Purinton bor på et eldresenter i North Tampa. Alle hennes syv søsken er døde, og den 88 år gamle damen trodde hun var helt alene i verden.

Men plutselig en dag ble hun kontaktet av en dame som påstod hun var Genevieves datter. Damen het Connie Moultroup, hun bodde i Vermont, og hun hadde lett etter sin biologiske mor hele livet. Det skriver nettsiden Happiest.


Foto: YouTube

En spesiell julegave

En jul fikk Connie en helt spesiell julegave, nemlig et DNA-kit. Etter å ha testet sitt eget DNA, og etter mye etterforskning og leting, kom Connie fremt til et navn på en dame som kunne være hennes biologiske mamma. Hun fant også telefonnummeret til det hun trodde var hennes søskenbarn.

Connie plukket opp telefonen og ringte:

«Jeg sa: «Dette er min mammas navn.» Hun sa: «Det er min tante, og hun lever fortsatt», sier Connie.

Foto: YouTube

«Er du virkelig ikke død?»

Da satt Connie seg på flyet og dro til North Tampa. Det ble en tårevåt gjenforening da Connie og Genevieve møttes for første gang.

«Er du virkelig ikke død», gråt Genevieve da hun fikk klemme datteren sin.

Etter deres første møte, har mor og datter tilbrakt mye tid sammen. De har noen år og ta igjen. Og ikke bare har Genevieve fått en datter, hun har også fått et barnebarn og oldebarn. En helt ny familie.

Foto: YouTube

Her kan du se en video av det rørende møtet mellom Connie og Genevieve:

LES OGSÅ: Babyen ble kidnappet av falsk sykepleier på fødestuen for 55 år siden – Nå er han funnet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter

Sveriges prinsepar har korona

Prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (35) har testet positivt for coronaviruset.  Det svenske kongehuset opplyser i en pressemelding torsdag morgen at Prins Carl Philip...

Her blir bind og tamponger gratis

Skottland blir det første landet i verden der tamponger og bind skal være fritt tilgjengelig. Den skotske nasjonalforsamlingen har enstemmig vedtatt et lovforslag som...