fredag, januar 24, 2020
Nyheter Moren glemte babyen i bilen mens hun spiste frokost...

Moren glemte babyen i bilen mens hun spiste frokost med venner – kunne gått veldig galt

-

Forbipasserende hørte barnegråt fra en bil på en parkeringsplass i Mexico. I bilen, som stod parkert i solsteiken, satt en ett år gammel baby, glemt av sin mamma.

Bilen stod parkert utenfor et kjøpesenter i San Andres de Cholula i Mexico. Det var tidlig på morgenen, men det var allerede begynt å bli varmt. Solen stekte, og midt i solsteken, stod en bil parkert med en liten baby inni. Det skriver nettsiden BuzzFlare.

Foto: YouTube / peipei

Brukte et skilt som solskjerming

Flere forbipasserende samlet seg rundt bilen. En løp for å finne noe de kunne bruke som solskjerming, slik at solen ikke stod rett på den lille babyen. Et løst skilt ble funnet, og lagt over bilen og mot nabobilen for å gi skygge. Flere mente de bare burde knuse bilvinduet og få babyen ut.

Men de bestemte seg for å vente, mens noen løp inn for å se om de kunne finne foreldrene.

Foto: YouTube / peipei

Hadde glemt at datteren var med

Bare noen minutter senere, kom moren stormende ut. Hun løp rett til bilen, rev opp døren og tok datteren ut. Jenta gråt fortvilet, og moren trøstet henne så godt hun kunne.

Moren fortalte at hun hadde vært inne på kjøpesenteret og spist frokost med noen venner. Hun hadde helt glemt at hun hadde tatt barnet med, og at hun fortsatt satt igjen i bilen.

Politiet: Knus ruta!

Operasjonsleder Rune K. Hekkelstrand i Oslo politidistrikt, sa til TV 2 i fjor sommer, at de daglig fikk telefoner fra folk som var bekymret for barn som satt igjen alene i varme biler.

Han oppfordrer folk til å knuse bilruten dersom de ser barn eller dyr innelåst i biler som står i solen.

«Hvis du vurderer situasjonen som åpenbar kritisk og det er helt avgjørende at her må man gjøre noe så har en lov å knuse ruta», sier han.

Dersom situasjonen ikke er akutt, kan man også ringe politiet. De vil da prøve å komme i kontakt med bileieren.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...