lørdag, juli 11, 2020

Moren glemte babyen i bilen mens hun spiste frokost med venner – kunne gått veldig galt

Mest lest nå

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Forbipasserende hørte barnegråt fra en bil på en parkeringsplass i Mexico. I bilen, som stod parkert i solsteiken, satt en ett år gammel baby, glemt av sin mamma.

Bilen stod parkert utenfor et kjøpesenter i San Andres de Cholula i Mexico. Det var tidlig på morgenen, men det var allerede begynt å bli varmt. Solen stekte, og midt i solsteken, stod en bil parkert med en liten baby inni. Det skriver nettsiden BuzzFlare.

Foto: YouTube / peipei


Brukte et skilt som solskjerming

Flere forbipasserende samlet seg rundt bilen. En løp for å finne noe de kunne bruke som solskjerming, slik at solen ikke stod rett på den lille babyen. Et løst skilt ble funnet, og lagt over bilen og mot nabobilen for å gi skygge. Flere mente de bare burde knuse bilvinduet og få babyen ut.

Men de bestemte seg for å vente, mens noen løp inn for å se om de kunne finne foreldrene.

Foto: YouTube / peipei

Hadde glemt at datteren var med

Bare noen minutter senere, kom moren stormende ut. Hun løp rett til bilen, rev opp døren og tok datteren ut. Jenta gråt fortvilet, og moren trøstet henne så godt hun kunne.

Moren fortalte at hun hadde vært inne på kjøpesenteret og spist frokost med noen venner. Hun hadde helt glemt at hun hadde tatt barnet med, og at hun fortsatt satt igjen i bilen.

Politiet: Knus ruta!

Operasjonsleder Rune K. Hekkelstrand i Oslo politidistrikt, sa til TV 2 i fjor sommer, at de daglig fikk telefoner fra folk som var bekymret for barn som satt igjen alene i varme biler.

Han oppfordrer folk til å knuse bilruten dersom de ser barn eller dyr innelåst i biler som står i solen.

«Hvis du vurderer situasjonen som åpenbar kritisk og det er helt avgjørende at her må man gjøre noe så har en lov å knuse ruta», sier han.

Dersom situasjonen ikke er akutt, kan man også ringe politiet. De vil da prøve å komme i kontakt med bileieren.

130,140FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter