Hjem Familie Moren hadde et drikkeproblem og klarte ikke å ta vare på barna sine, så kjæresten bestemte seg for å adoptere dem

Moren hadde et drikkeproblem og klarte ikke å ta vare på barna sine, så kjæresten bestemte seg for å adoptere dem

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne historien er et utmerket eksempel på den ekstraordinære kjærligheten og omsorgen til en mann som befant seg i en veldig komplisert situasjon.

På Jordan Benewiats åtteårsdag ble moren full. Det var ikke en uvanlig opplevelse for Jordan og broren Jarred, ettersom moren deres var alkoholiker. Men den natten var moren deres mer voldelig enn vanlig og snudde huset på hodet. Da kjæresten hennes Steven Benewiat kom hjem fra byen, ringte han politiet og de to barna ble umiddelbart plassert i fosterhjem.

Foto: Privat

Til tross for at han ikke hadde noen familiebånd til dem, ønsket Steven omsorgen for de to barna slik at de skulle kunne fortsette å vokse opp sammen. Da staten ikke fant et annet passende hjem for søsknene, fikk han den midlertidige omsorgen for dem.

– Første gang jeg så faren min gråte var den dagen han trodde staten skulle ta oss. Jeg ante ikke hvorfor han gråt i rettssalen, men da han forklarte det til meg, brast jeg i gråt og han klemte meg til vi skulle gå. Heldigvis, ved guddommelig inngripen, ble han innvilget midlertidig omsorgsrett, sier Jordan ifølge nettstedet Love What Matters.

Foto: Privat

Etter at barna flyttet inn hos ham, har levestandarden deres forbedret seg betraktelig. De fikk den stabiliteten de trengte for å utvikle et solid grunnlag som moren deres aldri hadde gitt dem.

De kaller også Steven for «pappa».

– Min far ga meg en stabilitet og trygghet som jeg aldri hadde følt før. Før jeg kjente ham, så lenge jeg kan huske, var jeg redd og bekymret. Broren min og jeg var bekymret for om vi ville få mat, hvordan vi skulle komme oss til skolen hvis moren vår døde av å ha drukket for mye. I stedet var han der for oss, alltid. Han ga oss den andre halvdelen av barndommen tilbake. Jeg fikk endelig sykle, gå på skolen, drive med sport og ikke bekymre meg for om det ble middag. Jeg kunne alltid stole på ham når livet mitt så ut til å falle fra hverandre. Han ga meg en selvtillit jeg aldri hadde. Livet mitt ville ikke vært som det er i det hele tatt hvis det ikke var for ham, sier Jordan.

Etter tre år i fosterhjem ble Jordan og Jarred offisielt adoptert av Steven.

Foto: Privat

De to søsknene har aldri sluttet å være takknemlige for faren sin og for å hedre hans store hjerte og fortelle verden om hans vennlighet og godhet, bestemte de seg for å legge ut et kort klipp på TikTok for å fortelle historien hans. Videoen fikk over 9 millioner visninger, med hundrevis av kommentarer fylt med støtte og beundring for Steven.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com