tirsdag, august 4, 2020

Moren hørte grusomme lyder fra babycallen – Får panikk da hun husker at babyen ikke er alene

Mest lest nå

Da Roy og Bernita Rogers ble gift, ønsket de å starte familie med en gang. Det skulle imidlertid vise seg at deres drøm om å bli foreldre ikke var så enkel som de hadde trodd. Tre ganger fødte Claire alt for tidlig.

Dessverre døde alle de tre babyene. Bernita følte at det var et hull i hjertet hennes som ingenting kunne fylle, skriver LittleThings.

Foto: Youtube


Det etterhvert deprimerte paret ga opp alle håp om å få et barn. Og en dag bestemte de seg for å skaffe seg en kattunge, som et aldri så lite «plaster på såret». De øste all sin kjærlighet til omsorg på deres nye familiemedlem.

Den lille kattungen var svart som natta, og navnet «Midnight» var svært så passende. Paret ble svært glad i deres nye venn, katten dempet litt av depresjonen rundt det å ikke få barn. Men så, ett år etter at Midnight ble et familiemedlem, ble paret igjen gravid.

Foto: Youtube

Denne gangen fikk Bernita en sunn baby jente som heter Stacey. Gitt deres hjerteskjærende fortid, var mor og far veldig beskyttende ovenfor datteren deres, og hadde alltid på en babycall når babyen lå for å sove på rommet sitt.

Selv Midnight virket til å like det nye medlemmet av familien. Hun holdt alltid vakt og befant seg i nærheten av babyen.

Foto: Youtube

Da Stacey var seks uker gammel, la Bernita barnet sitt for å sove, og satte seg deretter i stuen for å sosialisere med foreldrene sine. Imidlertid syntes Midnight å være litt sjalu fordi han ikke lenger var sentrum for oppmerksomheten, og hoppet på og av Bernitas fang.

Hun ignorerte katten, og plutselig hørte hun en forferdelig skrikende og skjærende lyd som kom fra babycallen. Bernita løp for å se hva som foregikk på Staceys rom.

Den skjærende lyden var Midnight som hveste. Bernita oppdaget til sin store forskrekkelse at datteren var helt blå i ansiktet. Det var tydelig at katten ville gjøre henne oppmerksom!

Foreldrene fikk dratt i all hast til sykehuset og datteren overlevde – høyst sannsynlig takket være Midnight.

Nedenfor kan du høre Operah Winfrey fortelle om den vanvittige historien. 

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter