Hjem Familie Moren kastet ut sønnen fordi han var homofil, da skrev morfaren et brev som hylles verden over

Moren kastet ut sønnen fordi han var homofil, da skrev morfaren et brev som hylles verden over

Chad hadde lenge forberedt seg på hvordan han skulle fortelle moren sin at han var homoseksuell. Akkurat som mange andre var han redd for hvilke reaksjon han skulle bli møtt med. Dessverre var frykten hans berettiget.

Moren kastet Chad på gaten, kalte han for ekkel og sa at måten han levde på ikke var naturlig. Heldigvis hadde gutten et annet familiemedlem han kunne søke hjelp hos, nemlig sin morfar.

Morfaren tok seg av Chad. Han skrev også et brev til sin egen datter, moren som kastet Chad på dør. Teksten til morfaren har blitt hyllet over en årrekke på sosiale medier. Saken som først sto publisert i Daily Mail har fått nytt liv på sosiale medier etter at den igjen ble delt under Pride-markeringen. 

Les brevet, oversatt til norsk nedenfor. 

brev

«Kjære Christine

Jeg er skuffet over deg som datter. Du har rett i at vi har «noe å skamme oss over i familien», men du har misforstått hva det er. Å kaste ut Chad bare fordi han fortalte deg at han er homofil, er den ekte skammen her. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si oppi alt dette er at du «ikke oppdro sønnen din til å bli homofil». Så klart gjorde du ikke det. Han ble født sånn, han valgte det ikke, på samme måte som folk blir født venstrehendte. Du derimot, har tatt et valg. Du valgte å såre han, å være trangsynt og selvmotsigende. Så, mens vi er i gang med å forlate våre barn, griper jeg denne muligheten til å si farvel til deg. Nå har jeg et fabelaktig (som de homofile sier) barnebarn å ta hånd om, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Om du finner igjen hjertet ditt, gi oss en lyd.»

– Pappa

Hva synes du om morfarens reaksjon? Var den overilt eller på sin plass? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com