onsdag, desember 11, 2019
Familie Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen...

Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes

-

Alt begynte som en helt vanlig historie: Paret blir forelsket og gifter seg. De bestemmer seg for å få barn, og hun blir gravid. Etter ni måneder drar de på sykehuset, og plutselig er de en familie på tre. Men der slutter likheten med de aller fleste andre historier. For babyen paret fikk med seg hjem, var ikke deres eget.

Da Mercy Casanalles og Rich Cushworth fra Dallas kom hjem fra sykehuset med sønnen Moses, blir Mercy overbevist om at det ikke er hennes eget barn hun holder i armene. Moren tar kontakt med legen sin, og forteller at noe føles feil når hun ammer. Hun syns ikke det virker som det samme barnet hun fødte på sykehuset. Det skriver ABC News.

Foto: YouTube/ABC News

Legen tror ikke på henne

Men legen hennes tar ikke Mercys mistanke på alvor. Etter hvert begynner hun også selv å tvile. Men uroen vil ikke slippe taket. Etter noen uker, bestemmer foreldrene seg for å ta en DNA-test. Svaret er klinkende klart: Mercy og Richs sønn er med hundre prosent sikkerhet ikke deres biologiske barn.

Paret tar kontakt med sykehuset, og de begynner en jakt etter foreldrene som har fått med seg Mercys og Richs sønn hjem.

Foto: YouTube/ABC News

Fikk en match

Det viste seg at det ble født fire andre gutter den samme dagen på sykehuset. Og etter å ha tatt en DNA-test på dem alle sammen, fikk de en match. Mercy og Rich hadde endelig funnet sin sønn.

Men det skulle vise seg å være svært vanskelig å få sin biologiske sønn tilbake. Det ble flere juridiske stridigheter, og det skulle ta hele ni måneder før foreldrene fikk sitt riktige og ekte fødselssertifikat, og med det kunne hente sin biologiske sønn og ta han med hjem.

Her kan du se videoen av når Mercy og Rich kommer hjem med Moses.

LES OGSÅ: Legene sa at 2-åringen ikke ville overleve, 2 dager senere skjer det moren omtaler som et mirakel

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.