Forsiden Familie Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det...

Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes

Alt begynte som en helt vanlig historie: Paret blir forelsket og gifter seg. De bestemmer seg for å få barn, og hun blir gravid. Etter ni måneder drar de på sykehuset, og plutselig er de en familie på tre. Men der slutter likheten med de aller fleste andre historier. For babyen paret fikk med seg hjem, var ikke deres eget.

Da Mercy Casanalles og Rich Cushworth fra Dallas kom hjem fra sykehuset med sønnen Moses, blir Mercy overbevist om at det ikke er hennes eget barn hun holder i armene. Moren tar kontakt med legen sin, og forteller at noe føles feil når hun ammer. Hun syns ikke det virker som det samme barnet hun fødte på sykehuset. Det skriver ABC News.

Foto: YouTube/ABC News

Legen tror ikke på henne

Reklame

Men legen hennes tar ikke Mercys mistanke på alvor. Etter hvert begynner hun også selv å tvile. Men uroen vil ikke slippe taket. Etter noen uker, bestemmer foreldrene seg for å ta en DNA-test. Svaret er klinkende klart: Mercy og Richs sønn er med hundre prosent sikkerhet ikke deres biologiske barn.

Paret tar kontakt med sykehuset, og de begynner en jakt etter foreldrene som har fått med seg Mercys og Richs sønn hjem.

Foto: YouTube/ABC News

Fikk en match

Det viste seg at det ble født fire andre gutter den samme dagen på sykehuset. Og etter å ha tatt en DNA-test på dem alle sammen, fikk de en match. Mercy og Rich hadde endelig funnet sin sønn.

LES OGSÅ
Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet - for å skjule den triste sannheten ovenfor døtrene sine

Men det skulle vise seg å være svært vanskelig å få sin biologiske sønn tilbake. Det ble flere juridiske stridigheter, og det skulle ta hele ni måneder før foreldrene fikk sitt riktige og ekte fødselssertifikat, og med det kunne hente sin biologiske sønn og ta han med hjem.

Her kan du se videoen av når Mercy og Rich kommer hjem med Moses.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT