Hjem Nyheter Moren lar barnet vente i bilen mens hun handler. Den lille gutten må betale dyrt….

Moren lar barnet vente i bilen mens hun handler. Den lille gutten må betale dyrt….

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sommeren 2015 var et nitrist syn i Norge. 12 grader og småregn i juli er trist, det kunne like gjerne vært julaften. Men i følge ekspertene har vi varmere tider i møte. Årets sommer er spådd å bli en varm tid. Godværet er allerede på vei til de fleste steder av landet.

Og solen den kan titte frem akkurat når du har tatt deg en tur på butikken, og barnet ditt sitter igjen i bilen..Det er nettopp dette som er alle foreldres skrekk, men som er lett å glemme når solen ikke steiker ute. Det skal nemlig svært lite sol til før bilen som står i solen er overopphetet. Varmt i luften trenger det heller ikke å være.

Det er nettopp det denne kortfilmen handler om. Moren skal bare «handle et par ting.» «Det tar bare noen minutter». Du har tenkt slik før, har du ikke? Skal jo bare rett innom butikken…De opprinnelige 5 minuttene blir fort til 15 minutter eller mer. Du kom jo på noe ekstra du måtte lete litt etter, du traff en bekjent som skvaldret litt og som det var umulig å avslutte på en høflig måte med. I tillegg var det lang kø i kassen også! Under hele denne seansen så har solen steikt på bilen, hvor ditt lille barn sitter og regelrett blir kokt levende.

Ta en titt på denne filmen, og spre ordet. Ikke la barna vente alene i bilen om våren og sommeren! Det er så alt for lett å glemme!

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com