Moren blir livredd når deres adopterte hund griper tak i datteren, men så oppdager hun grunnen…

7722

Dobermannen Kahn er en hund med en mørk fortid. Han bodde i en familie hvor han ble slått og mishandlet. Heldigvis orket ikke denne familien å ha hunden lenger, så de la han ut til adopsjon. Familien Svilicic hadde lenge ønsket seg en hund. De så annonsen til Kahn og ble med øyeblikkelig forelsket i den store dobermannen.

I familien bor det en 17 måneder gammel jente som heter Charlotte. Familien hadde selvfølgelig tenkt over det ekstra stressnivået en hund og et lite barn kan forårsake i en familie, man må konstant være på vakt. Man kan aldri helt stole på en hund sammen med et lite barn.

Kahn og Charlotte gikk godt overens, og da hunden hadde bodd fire dager hos sin nye familie gjorde han noe som ingen noensinne vil glemme.

Da familien var ute og lekte ble den store dobermannen plutselig aggressiv. Han løftet opp lille Charlotte etter bleien og kastet henne bortover gresset. 

dober1

Charlottes mor var skrekkslagen. Men så forsto hun hva hunden hadde gjort. Khan hadde fått øye på en giftig slange som hadde retning mot Charlotte. Han reddet kanskje livet hennes. 

dober2

Khan reddet faktisk den lille jenten i siste sekund; han ble selv bitt av slangen mens han fjernet barnet. Dobermannen ble fraktet i all hast til veterinæren for motgift, han klarte seg heldigvis fint. 

dober3

Hadde det ikke vært for Khans raske respons ville sannsynligvis Charlotte ha blitt bitt av slangen istedenfor. Til tross for at denne hunden bare hadde vært hos sin nye familie i fire dager satt han sitt eget liv på spill for å redde Charlotte! 

dober4

Familien Svilicics ønsker å gjøre gjengjeld til Khan ved å gi han det hjem og den kjærligheten han fortjener. 

Del gjerne denne utrolige historien med dine dyrevenner! 

SISTE NYTT

Advertisements