in ,

Moren lot sønnen få gå i kjole bryllupet. Det fikk hun massiv kritikk for

kjole

Da Joanna skulle gifte seg, ønsket hennes to år gamle sønn å ha på seg kjole i bryllupet. Først sa hun nei, gutter går da ikke i kjole. Men så ombestemte hun seg. Det var det ikke alle som likte.

Joanna Minuzzo bor i Skotland og er mor til tre, to jenter og en gutt. Sønnen hennes begynte å bli interessert i å gå i kjoler da han så storesøsteren i en Minnie Mus-kjole. Da spurte han moren sin om han også kunne få en sånn kjole. Det skriver britiske Mirror.

«Først sa jeg nei, fordi gutter ikke går i kjole. Så tenkte jeg: «Hvorfor ikke? Hvorfor kan han ikke ha kjole på? Hvem lager disse reglene? Hvem skader han? Han er glad, hvorfor kjemper jeg mot det? Slutt å bekymre deg for småting.»


Gutten ble kjempeglad da han fikk gå i kjole, og da Joanna skulle gifte seg med barnas far, ga hun sønnen tre valg til antrekk: en tradisjonell kilt, en dress eller en kjole.

«Etter å ha sett gleden i øynene hans da han så søstrenes kjoler den dagen, visste jeg at vi nok var nødt til å kjøpe en kjole til han også», sier Joanna.

Etter bryllupet, la hun, som alle stolte bruder gjør, ut bilder fra den store dagen i sosiale medier. Men ikke alle likte at gutten gikk i kjole.

Også lillebror ville gå i kjole i bryllupet. Foto: privat

Fikk kritikk på nettet

«Jeg leste kommentarer der det stod at han ikke burde få bestemme hva han skulle ha på seg, fordi han kun er to år gammel. Vi kunne ha tvunget han til å gå med dress, men hva ville vi fått ut av det? En masse unødvendig stress og tårer. Jeg respekterte hans valg», sier Joanna.

Og til de som er uenig med henne, har hun bare en ting å si:

«Jeg sender kjærlighet til alle som er kritiske. Jeg vil ikke fortelle dem hvordan de skal oppdra sine barn. Hvis det verste jeg gjør som forelder er å la mine barn være uavhengige og lar dem velge selv hva de skal ha på seg, så tror jeg at jeg klarer meg veldig godt», sier hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå kvinner – konklusjonen gikk viralt

Politiet fikk høre om «fotofellen» til Stig – Dro rett ut for å ta bilder