Hjem Familie Moren med korona ble isolert fra sin nyfødte sønn. Da gjorde sykepleieren noe som smeltet hjertet hennes

Moren med korona ble isolert fra sin nyfødte sønn. Da gjorde sykepleieren noe som smeltet hjertet hennes

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Rett før fødselen, testet den vordende moren positivt på en koronatest. Dermed fikk hun ikke holde den nyfødte sønnen sin før flere dager etter fødselen. Det var noen hjerteskjærende dager for moren. Men en sykepleier visste nøyaktig hva hun skulle gjøre for å gjøre dagene litt lettere.

Amerikanske Abi Bordelon var helt knust. Verken hun eller barnefaren, Nick, fikk holde eller være i samme rom som den nyfødte sønnen Remi.

Brittany Prevost jobbet som sykepleier på avdelingen. Hun så hvor vanskelig det var for Abi og Nick og være adskilt fra deres nyfødte sønn. Hun bestemte seg for å skrive et brev til dem. det skriver InspireMore.

I brevet skrev sykepleieren at hun hadde grått mange tårer for dem, siden de ikke fikk være sammen. Men hun forsikret dem om at Remi hadde det bra, og at han var en frisk og sunn gutt som snart skulle få dra hjem og være sammen med menneskene som elsket han.

Foto: Privat / Facebook

– Jeg elsker han som min egen

– Jeg vil dere skal vite at han er elsket, og at jeg har behandlet han som min egen, skriver sykepleieren i brevet.

– Selv om dere ikke har mulighet til å være med han akkurat nå, blir han elsket på deres vegne. I sa til han i dag: «Mammaen og pappaen din elsker deg!» Så stol på meg, han vet det, og alle vi som jobber her vet det også, skrev hun videre.

Foto: Privat / Facebook

Brevet snudde alt

Det rørende brevet betydde hele verden for de nybakte foreldrene. Og så fort den lille familien ble gjenforent, la Abi ut en post på Facebook der hun roste de ansatte på sykehuset som hadde støttet dem gjennom denne vanskelige tiden.

– Denne historien viser hvor absolutt fantastiske alle disse helsearbeiderne er, og de fortjener den høyeste anerkjennelsen for det de gjør, skriver hun, og fortsetter:

– Jeg skulle ønske jeg kunne gi hver og en av dem en klem. Jeg er så takknemlig for alle sykepleierne og legene som hjalp oss gjennom dette, og som ga meg den tryggheten jeg trengte. Jeg kommer aldri til å glemme denne opplevelsen.

Foto: Privat / Facebook

LES OGSÅ: Femåring alvorlig syk med korona: – Kommer jeg til å dø, mamma?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com