in

Moren ofrer sitt eget liv for å redde tvillingene sine

I en fatal bilulykke døde Hillarie Galazka på stedet da hun kastet seg foran de to tvillingguttene sine for å berge dem.

Det siste minnet de fem år gamle tvillingene Owen og Hunter har av moren er at hun kaster seg foran dem for å verne dem i en fatal bilulykke.

De to små guttene kom fra ulykken med noen kutt og blåmerker. Moren døde på stedet da hun brukte sin egen kropp for å verne tvillingene sine mot bilen som suste inn i siden på deres egen bil.


Hillarie og de to guttene kom kjørende mot påkjøringsrampen til motorveien da en 25 år gammel råkjører suste inn i siden på familiens bil.

Owen og Hunter. Faksimile: Go Fund Me

I løpet av sekunder kaster den snarrådige småbarnsmoren seg foran tvillingene sine, for å verne dem fra det forferdelige sammenstøtet.

– Kroppen hennes berget dem, sier Hillaries mor, Jodie Kelley, til Fox 2 Detroit.

– Guttene sier de så henne åpne øynene og se på dem, før hun lukket øynene igjen for alltid. De husker det, sier Kelley.

Sjåføren som hadde brast inn i bilen med Hillarie og de to guttene flyktet fra stedet, men ble senere lokalisert på et sykehus. Den 25 år gamle mannen hadde tidligere fått inndratt førerkortet.

Foto: GoFoundMe

Hillarie Galazka etterlater seg tre små barn.

– Jeg er glad barna overlevde denne tragedien for familien. Alle elsker de barna. Alle elsker Hillarie. Hun er en godhjertet, sterk og vakker kvinne og fortjente ikke å dø slik, sier Hillaries bror Jacob Galazka til Fox2.

LES OGSÅ:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

hund og jente

Hittil har 40 ukrainske kjæledyr kommet til Norge: – Ønsker ikke å skille dyrene fra eierne sine lengre enn nødvendig, sier Mattilsynet