Hjem Historier fra livet Moren overhører sønnens snobbete og nedlatende kommentarer: Bestemmer seg for å lære ham en lekse

Moren overhører sønnens snobbete og nedlatende kommentarer: Bestemmer seg for å lære ham en lekse

Det å ha «feil» klær er en av de typiske tingene mobbere trekker frem når de hakker på ofrene sine. 

For ungdommer er det tungt å være den som skiller seg ut som den som ikke har den flotte merkejakken tilsynelatende “alle” andre i klassen har fått. Men vi kommer alle fra forskjellige familier. Noen har rett og slett ikke råd til dyr designermote til tenåringene sine. 

Sønnen til Cierra Forney på 13 er en av dem som normalt har det ganske bra. Det håpet Cierra at sønnen ville innse da hun en dag overhørte en kommentar fra sønnen som gjorde henne så skuffet over ham at hun bestemte seg for å lære guttungen en lekse om kravmentalitet og takknemlighet. Sønnen til Cierra er neppe den eneste tenåringen som kunne hatt godt av opplevelsen han fikk. 

Hun overhørte nemlig at sønnen kom med nedsettende kommentarer om de av klassekameratene som kjøpte klær i butikker som Walmart eller Goodwill. Han mente tydeligvis at det ikke var bra nok – siden det er butikker som er kjent for å selge rimelige eller brukte klær. Disse holdningene fikk begeret til å renne over for Cierra. 

Moren tolererte det ikke

Cierra forklarer hva som skjedde videre i et Facebook-innlegg, som også er omtalt av både Fox og Little Things

– I det siste hadde min 13 år gamle sønn oppvist en del … kravmentalitet. Han oppførte seg som om han er for god til å handle på Walmart, og kom med snertne kommentarer om barn på skolen som handler på Goodwill. Samt en del andre ting. Det tolererer jeg ikke, forteller Cierra i innlegget. 

Dermed tok hun sønnen med til Goodwill. Hun tvang han til å ta 20 dollar, tilsvarende 200 kroner, fra sine egne sparepenger. Deretter måtte han kjøpe klær på Goodwill. De klærne han fikk for sparepengene sine, var de eneste klærne guttungen fikk lov å bruke hele uken. 

Cierra selv har benyttet seg av Goodwill i årevis uten at hun har tenkt mer over det. 

Cierras Facebook-innlegg er likt og delt i hopetall, og fikk til og med nyhetskanalen Fox 5 til å lage et innslag om handleturen:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com