Forsiden Historier fra livet Moren overlot datteren til barnehagen - så fikk hun sjokkbeskjeden alle foreldre...

Moren overlot datteren til barnehagen – så fikk hun sjokkbeskjeden alle foreldre frykter

Det var for godt et år siden Tracy Blinov overlot sin 7 måneder gamle datter Eliana til barnehagen Busy Mands i Montana, USA, og deretter dro på arbeid.

Dessverre varte det ikke lenge før en av de ansatte ringte og fortalte noe hun aldri kom til å glemme. Tracy reiste straks tilbake til barnehagen for å se hva som hadde skjedd.

Vel fremme var det et sjokkerende syn som møtte henne – datteren hadde i følge nettavisen krtv blitt bitt!

Reklame

Foto: Facebook

Fult av bitemerker

Eliana var ikke bitt bare én gang – hele ansiktet var fullt av bitemerker! Og det var et av de eldre barna som hadde gjort det.

Nå er det imidlertid ikke noe nytt i at barn biter hverandre, det skjer hele tiden, men det Tracy reagerte på var at datteren var bitt så mange ganger før noen oppdaget hva som skjedde. På overvåkningsvideoen fra hendelsen kunne man se at Eliana var blitt bitt i nesten halvannet minutt for noen kom henne til unnsetning og fikk stoppet bitingen.

I ansiktet og på kroppen ellers, kunne man se mer enn ti bitemerker.

Foto: Facebook

Etter hendelsen ble det satt i gang en undersøkelse for å finne ut av hvorfor det hadde tatt så lang tid før noen hadde reagert. De ansatte hevdet at de hadde reagert straks de hørte Eliana begynne å skrike.

Det viste seg senere at toåringen som bet nettopp hadde startet i barnehagen, knapt en uke etter å ha blitt utvist fra en annen barnehage for det samme. Dette hadde det bitende barnets mor ikke informert barnehagen om.

Foto: Facebook

– Barnet var nytt hos oss, og hennes mor hadde ikke fortalt oss at barnet var en «biter» og var blitt kastet ut fra Little Griz barnehage for å ha bitt et annet barn, fortalte Busy Hands eier til den lokale nyhetskanalen ABC Fox Montana.

– Hadde hun fortalt dette til oss tidligere hadde vi kunne sagt at nei, vi kan ikke ta i mot henne her.

LES OGSÅ
Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Bitemerkene var så alvorlige at Eliana måtte behandles med antibiotika. Men til tross for et ansikt fullt av bitemerker var den lille piken ved godt mot allerede et par dager etter hendelsen.

Tracy skriver to dager etter overgrepet på sin facebookside:

«Hun er i mye bedre humør i dag. Jeg kan fortelle at de blå merkene og hevelsene er på vei ned, og det er fint å se hvor hurtig babyer kommer seg igjen»

Foto: Facebook

Vi forventer at barna er trygge i barnehagen 

I Montana er det en lov som sier at det høyst kan være fire barn per voksen i en barnehage. Etter hendelsen meldte Busy Hands at målet deres fremover er å ha maksimalt to barn per ansatt for å forsikre seg om at noe tilsvarende aldri vil skje igjen, skriver ABC Fox Montana.

Når vi overlater barna våre til institusjoner forventer vi at det passes godt på dem og at det ikke skjer dem noe. Men alle som har barn vet også at man bare skal vende ryggen til dem et sekund før noe kan skje med dem.

LES OGSÅ: Liten gutt ble bitt 15 ganger i barnehagen – personalet merket ingenting!

Hvis det derimot gikk halvannet minutt før Eliana fikk hjelp er det kanskje betimelig å se på hvordan rutinene i barnehagen egentlig fungerer, men det bitende barnets foreldre burde også ha fortalt at deres datter nok burde ha litt ekstra oppmerksomhet sammen med andre barn.

Foto: Facebook

Vi får håpe at Elianas foreldre ikke er blitt skremt fra å overlate datteren til barnehagen igjen, og at Busy Hands får mer fokus på rutinene sine slik at ingen barn overlates til seg selv igjen.

Del artikkelen på facebook hvis du er enig i at barnehager bør få flere penger slik at de kan ansette mer personalet enn hva de kan i dag!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT