Hjem Historier fra livet Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret hun mottok, fikk henne til å gråte.

På lappen moren sendte med flyet stod det at sønnen var autist, og at han kunne være litt nervøs og spørre gjentatte ganger om de var fremme snart.

«Vær så snill og hjelp han til å føle seg trygg og komfortabel», sto det videre på lappen. Hun la også ved 10 dollar til sidepassasjeren.

«Jeg var ganske nervøs før turen, og Landon var superspent på å komme til faren sin og sine søskenbarn», sa moren, Alexa til nettsiden Bored Panda.

Foto: Privat

«Du er en heldig mamma!

Moren forteller videre at sønnen har flydd den samme ruten 5-6 ganger, så han kjente rutinene godt. Men dette var første gang han fløy alene. Hun var mest redd for at sønnen skulle forstyrre sidepassasjerene.

Men da sønnen landet, fikk hun en melding fra en mann som het Ben, som hadde sittet ved siden av sønnen under flyturen:

«Alexa, mitt navn er Ben. Jeg har vært Landons sidemann på flygningen til Portland. Han spurte mange ganger om vi var fremme snart, men han har vært en super reisevenn. Vi har hatt det kjempegøy og vi har spilt noen runder med «stein, saks, papir». Han er en flott gutt og du er en heldig mamma. Takk for de 10 dollarene, men det var ikke nødvendig. Jeg donerte de til «Autism Society» i Landons navn. Ha en fin dag.»

Sammen med teksten, sendte han også et bilde av seg selv og Landon.

Begynte å gråte

Alexa delte bildet på Facebook. Under skrev hun:

«Jeg er så takknemlig for dette mennesket, og for at det fortsatt finnes snille folk i verden som gjør en forskjell, akkurat som jeg også prøver å gjøre, Tusen takk, Ben.»

Facebook-posten gikk fort viralt.

«Jeg ble så lettet og ydmyk da jeg fikk Bens beskjed. Jeg var overveldet og jeg gråt et par tårer av å se omsorgen og kjærligheten som fortsatt eksisterer i verden», sa hun i ettertid.

LES OGSÅ: Flyvertinnen mistenkte at det var noe muffens med den eldre mannen – Heldigvis fulgte hun magefølelsen sin!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com