Forsiden Historier fra livet Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret hun mottok, fikk henne til å gråte.

På lappen moren sendte med flyet stod det at sønnen var autist, og at han kunne være litt nervøs og spørre gjentatte ganger om de var fremme snart.

«Vær så snill og hjelp han til å føle seg trygg og komfortabel», stod det videre på lappen. Hun la også ved 10 dollar til sidepassasjeren.

Reklame

«Jeg var ganske nervøs før turen, og Landon var superspent på å komme til faren sin og sine søskenbarn», sa moren, Alexa til nettsiden Bored Panda.

Foto: Privat

«Du er en heldig mamma!

Moren forteller videre at sønnen har flydd den samme ruten 5-6 ganger, så han kjente rutinene godt. Men dette var første gang han fløy alene. Hun var mest redd for at sønnen skulle forstyrre sidepassasjerene.

Men da sønnen landet, fikk hun en melding fra en mann som het Ben, som hadde sittet ved siden av sønnen under flyturen:

«Alexa, mitt navn er Ben. Jeg har vært Landons sidemann på flygningen til Portland. Han spurte mange ganger om vi var fremme snart, men han har vært en super reisevenn. Vi har hatt det kjempegøy og vi har spilt noen runder med «stein, saks, papir». Han er en flott gutt og du er en heldig mamma. Takk for de 10 dollarene, men det var ikke nødvendig. Jeg donerte de til «Autism Society» i Landons navn. Ha en fin dag.»

LES OGSÅ
Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

Sammen med teksten, sendte han også et bilde av seg selv og Landon.

Begynte å gråte

Alexa dele bildet på Facebook. Under skrev hun:

«Jeg er så takknemlig for dette mennesket, og for at det fortsatt finnes snille folk i verden som gjør en forskjell, akkurat som jeg også prøver å gjøre, Tusen takk, Ben.»

Facebook-posten gikk fort viralt.

«Jeg ble så lettet og ydmyk da jeg fikk Bens beskjed. Jeg var overveldet og jeg gråt et par tårer av å se omsorgen og kjærligheten som fortsatt eksisterer i verden», sa hun i ettertid.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT