in ,

Moren skrev et brev til eksens nye kjæreste – nå har det gått verden rundt

Det er nok noe av det vanskeligste som skjer i livet. Et samlivsbrudd er hardt nok i seg selv, men når man har barn blir det enda mer komplisert.

For hvordan skal man egentlig forholde seg til eksen, som tross alt er mor eller far til barnet ditt. Det ikke lett å se sin tidligere partner finne seg en ny, stifte ny familie og nytt liv, og samtidig opprettholde en god relasjon. Sjalusien er like rundt hjørnet.


En mor som opplevde akkurat dette er Audrey Nicole. Hun har delt historien sin med Facebook-siden Love What Matters. Brevet hennes til eksens nye kjæreste har siden spredd seg som ild i tørt gress.

Foto: Privat / Facebook

«Dette er kjæresten til min datters far. Hun er den søteste noensinne! Jeg er veldig takknemlig for henne, for hver gang datteren min besøker faren sin, gir hun henne mat, tar seg av henne, kjøper gaver til henne og tar vare på henne, som om hun var hennes egen. Hvorfor oppfører så mange mødre seg såret og sjalu på den «nye kvinnen?»

Ingen sier det er lett å være mor til barn du ikke har født selv. Så når de prøver, ikke skyv dem bort! De trenger IKKE det dramaet, da vil de feile, og så sitter du igjen med noen som er den onde stemoren. Ja, de eksisterer. Jeg ser dem overalt! Et barn kan ha to mødre, for i mine øyne, jo flere mennesker som elsker henne, jo lykkeligere er jeg! Jeg vil aldri få henne til å føle seg som en outsider. Jeg er ekstremt takknemlig for denne jenta. Damer, voks opp og fokusere på å være en god mor. Elsker mer, hater mindre! «

I skrivende stund er innlegget likt av over 70 000 mennesker på Facebook, og nesten 9 000 har delt historien.

Mange av de som kommenterer forteller også sine egne historier.

«Min mor inviterte stemoren min på lunsj når det ble alvor mellom henne og faren min. De gikk veldig bra overens og ble venner. Jeg dro på ferie med moren min, faren og stemoren min. Da faren og stemoren ble skilt, beholdt moren min og hun vennskapet. Det gjorde livet enklere for oss barna,» skriver Jessica Strite Eastham.

«Jeg er stemor. Moren deres hater meg, nekter å snakke med meg og fortsatt seks år senere prøver hun å snu barna mot meg og skape problemer mellom mannen min og meg. Siden jeg ikke er så heldig å ha et forhold som du, teller ned til dagen de fyller 18, » skriver en mindre enn glad bonusmor.

LES OGSÅ: Morens bilde av eksen og kjæresten med barna, går verden rundt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ekteparet ble tvunget til å flytte på aldershjem – men sønnen hadde andre planer

Shabana Rehman har fått kreft: – Legene sier et mirakel må til