Hjem Kjendisnytt Moren til Finn Christian Jagge forteller hva som var dødsårsaken

Moren til Finn Christian Jagge forteller hva som var dødsårsaken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Onsdag 8. juli kom den rystende beskjeden om at tidligere alpinist Finn Christian Jagge hadde gått bort.

Det var kona til Finn Christian som formidlet den triste nyheten på Facebook. Sammen med bilder av ektemannen skrev hun:

«Vår største kjærlighet, vår største helt og klippe. Verdens beste Pappa og verdens beste MesterHubby, døde i dag, etter akutt sykdom❤️ Det er ubeskrivelig vondt og vi er helt knust.»

Forteller om dødsårsaken

Finn Christian Jagge ble bare 54 år gammel. Det var så alt for tidlig at han skulle dø nå. Nå forteller moren til den tidligere OL-vinneren om årsaken bak dødsfallet.

Liv Jagge-Christiansen har latt seg intervjue av Se og Hør. Til magasinet forteller hun at alle trodde Finn Christian skulle bli frisk igjen.

Helt ok dag.. Men irriterende tung sekk hjemover….

Posted by Finn Christian Jagge on Saturday, October 5, 2019

– Vi trodde det gikk riktig vei. Han var hjemme i to dager etter at han ble akutt syk for en måneds tid siden, sier hun.

Men slik ble det ikke. Finn Christian ble bare dårligere.

77-åringen er nå i dyp sorg etter sønnens dødsfall. Hun forteller til Se og Hør at han ble innlagt på sykehuset med tarmslyng.

Ifølge NHI er tarmslyng en sjelden tilstand som helst oppstår hos spedbarn og eldre. Finn Christian var ingen av delene, allikevel fikk han det.

NHI beskriver tarmslyng som «en tilstand hvor tarmen roterer om seg selv på samme måte som om du vrir en hageslange. Resultatet bli at tarmen klemmes av slik at tarminnhold ikke kan passere. Dette fører oftest til sterke magesmerter etter kort tid.»

Til Se og Hør forteller moren at Finn Christian kjempet seg gjennom første del av sykdommen. Den var tøff.

– Han hadde alltid en god replikk på lager, og det hadde han etter sin far, Finn Dag. Han gikk dessverre også bort altfor tidlig av kreft i bukspyttkjertelen. Han ble bare 55 år, sier Jagge-Christiansen til Se og Hør.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com