Hjem Kjendisnytt Moren til Vår Staude gravlagt – delte vakkert bilde fra begravelsen

Moren til Vår Staude gravlagt – delte vakkert bilde fra begravelsen

For en uke siden mistet Vår Staude sin kjære mor. Hun har åpent brukt sosiale medier til å fortelle om sorgen og har fått mye ros fra mennesker som mener det er viktig å snakke om akkurat det. I dag ble hun begravet. 

Vår Staude har tidligere fortalt TV 2 at det hjelper å dele sine følelser om sorg. Mange har vist sin støtte.

«Det føles fint å dele litt av sorgen og savnet på Instagram. Utrolig rørende og fint med responsen fra folk. Det er mange som har mistet noen og som vet hvor trist og vondt det er å miste mammaen sin. Den kloke, snille, kule mammaen vår som vi fikk fulgt hele veien til det var over. Sterkt og helt ubeskrivelig vondt at hun ikke er her mer», sier Vår Staude til TV 2.

Vakkert

I dag ble moren til Vår Staude begravet. Staude har publisert et bilde av kista på Instagram, og takker alle som har delt familiens sorg, og ikke minst Finn Schjøll, som gjorde kista og begravelsen visuelt vakker.

«Et nydelig farvel med vår elskede mor og Mimi. ♥️Tusen takk til alle som kom, tusen takk til alle dere fine som har delt vår sorg. Og en god varm klem til snilleste Finn som gjorde avskjeden hennes så utrolig vakker. @finnschjoll #♥️»skriver hun fredagskveld på Instagram.

Mange reaksjoner

Svært mange mennesker ønsker å sende sine kondolanser til Vår Staude. Bildet fra begravelsen får nå tusenvis av fine kommentarer.

«Varme tanker og styrkeklemmer sendes i fleng, fine Vår», skriver en. En annen skriver:

«Kjære @varstaude🍁 Det har nok vært en tøff dag for dere, men du verden hvor flott avskjed mamma’n din fikk 😍 Så vakkert pynta 💞«

Også tidligere denne uken publiserte Vår Staude et vakkert innlegg hvor hun delte sine tanker om moren.

LES OGSÅ: Vår Staude etter morens dødsfall: – Utrolig rørende og fint med responsen fra folk

«♥️Disse hendene… de har båret oss, trøstet oss, dratt oss opp av søla. De har bakt skonrokker, de har kilt oss, de har pakket matpakker, de har vinket oss ut i verden og nå har de klemt oss hardt for siste gang. I morgen sier vi hadet bra til Mor og Mimi. Som vi kommer til å savne deg! ♥️», skrev hun.

Takk for at du deler så mye rundt sorgen Vår Staude. Det er noe vi alle opplever i løpet av livet, og et tema som er viktig å snakke om. 

Våre varmeste tanker sendes deg i dag. 

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com