Moren tok et bilde av datteren hvert år før første skoledag. Årets bilde inneholder et hjerteskjærende budskap

3361

I 2016 ønsket Julie Apicellas datter Emily å ta det vanlige «første skoledag» bilde. Det ingen av dem visste var at dette bildet skulle bli det siste.

Bare noen måneder senere, den 14 desember 2015, døde åtte år gamle Emily som følge av nyrekreft.
Hun hadde kjempet tappert i tre år, men etter mange behandlinger, inkludert strålebehandling, klarte ikke den lille kroppen hennes mer.

Ni måneder etter datterens død, tok mamma Julie et nytt «første skoledag» bilde. Men denne gangen, manglet hovedpersonen. Julie satt bildene ved siden av hverandre, og skrev en hjerteskjærende melding med en enkel appell – spre bevissthet om kreft hos barn.

Les hennes rørende innlegg på Facebook:

kreft
Foto: Facebook

«Tid for skolefoto – det mangler åpenbart noe veldig spesielt: min datter Emily. Tenk deg at årets skolebilde er det siste du noensinne vil være i stand til å ta, og etter det vil det bare være et minne.

Jeg har spurt mine venner og familie om å endre sine profilbilder på Facebook til gull, og mange har også gjort det, takk for det. De av dere som ikke har endret bildet, kan du vurdere å gjøre det?

Det tar sekunder og du donere ikke penger eller nyre for å gjøre det.

Nesten alle mine Facebook-venner har barn eller familiemedlemmer, og dette kan bli din virkelighet i fremtiden. 1 av 285 barn vil få en kreftdiagnose. Å spre bevissthet om symptomer og at barnekreft ikke er sjeldent er det første skrittet.

Det gylne båndet brukes for å rette oppmerksomhet mot kreft hos barn. Det kommer til å bli like kjent som rosa sløyfe for brystkreft, og vi mennesker på sosiale medier kan sikre at det faktisk skjer. «

Del videre for å spre Julies viktige budskap. 

SISTE NYTT

Advertisements