torsdag, november 21, 2019
Historier fra livet Morens bilde av eksen og kjæresten med barna, går...

Morens bilde av eksen og kjæresten med barna, går verden rundt

-

Da Madison Holley fra Canada og hennes nye kjæreste fikk en baby sammen, møtte eksen hennes opp på sykehuset for å ta vare på deres felles sønn. Madison knipset et bilde av de to mennene og barna da de gikk ut av sykehuset. Nå går bildet viralt.

Madison og eksen hennes, Tyler Mcilveen, har sønnen Cade (3) sammen. Men forholdet deres har ikke alltid vært like bra etter det ble slutt mellom dem.

«Vi var på helt forskjellige steder, og jeg er veldig sta, så det var vanskelig for oss å bli enige om ting», sier Madison til CafeMom.

Foto: Madison Holley

Snakket ikke sammen

«Da jeg møtte min nye partner, Cody, snakket jeg og Tyler nesten ikke sammen. Vi ville ikke en gang se hverandre. Cody brukte å sende meldinger til Tyler for meg, tro det eller ei», sier Madison videre.

Men et halvt år etter at Madison og Cody ble kjærester, fikk eksen hennes seg ny kjæreste. Og da snudde plutselig alt. Madison forteller at det er hans nye kjæreste, Karin, som har ordnet opp så alle går godt over ens.

Foto: Madison Holley

Ble venn med eksens kjæreste

«Det var hun som foreslo at vi alle skulle sette oss ned og snakke sammen. Vi lot fortid være fortid, og så løste vi alt som var vondt og sårende, slik at fremtiden ikke inneholdt annet enn positivitet og kjærlighet for sønnen vår Cade», sier Madison.

Etterpå spiste alle fire en påskemiddag sammen hos Tyler. Og til Madisons store forbauselse, ble hun og Karin gode venner.

Foto: Madison Holley

Blir hyllet

2. august i år, fikk Madison og Cody en sønn, lille Waylon. Madisons eks, Tyler, møtte opp på sykehuset for å ta vare på deres sønn, Cade. Da Madison og den nyfødte skulle hjem fra sykehuset, gikk eksen og den nye kjæresten hånd i hånd med Cade gjennom korridoren. Da måtte Madison bare ta opp telefonen og knipse et bilde.

LES OGSÅ: Barnefaren betaler ikke en krone i barnebidrag. Likevel blir han hyllet på nettet

Bildet går nå viralt, og folk over hele verden hyller den lille familien for hvordan de holder sammen for lille Cades skyld.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Forskning: Besteforeldre som regelmessig sitter barnevakt lever faktisk lenger

Ok, la oss være ærlige. Det kan tidvis være slitsomt å være foreldre, spesielt hvis du har flere barn,...

Hvor farlig er det egentlig å snuse? Kjendislege ser på saken

Kjendislege Wasim Zahid har sett på snus og hva forskningen sier om helseskader relatert til snus. Til videoen skriver...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener...

Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land. Noe som også vises på salget...

91 år gammel kvinne forvandlet byen til et kunstverk med penselen sin

Den 91 år gamle kvinnen Anežka Kašpárková har virkelig vist verden hvor vakker gatekunst kan være.  Den tsjekkiske kvinnen døde dessverre...

Da Jenny fikk ansvaret for kostholdet på dette gamlehjemmet ble det nye tider for beboerne

Jenny Jönsson er en 42 år gammel kvinne. Til daglig jobber sykepleieren på et gamlehjem i Sverige. Da hun...