in

Morens bilde av eksen og kjæresten med barna, går verden rundt

menn

Da Madison Holley fra Canada og hennes nye kjæreste fikk en baby sammen, møtte eksen hennes opp på sykehuset for å ta vare på deres felles sønn. Madison knipset et bilde av de to mennene og barna da de gikk ut av sykehuset. Nå går bildet viralt.

Madison og eksen hennes, Tyler Mcilveen, har sønnen Cade (3) sammen. Men forholdet deres har ikke alltid vært like bra etter det ble slutt mellom dem.

«Vi var på helt forskjellige steder, og jeg er veldig sta, så det var vanskelig for oss å bli enige om ting», sier Madison til CafeMom.

Foto: Madison Holley

Snakket ikke sammen

«Da jeg møtte min nye partner, Cody, snakket jeg og Tyler nesten ikke sammen. Vi ville ikke en gang se hverandre. Cody brukte å sende meldinger til Tyler for meg, tro det eller ei», sier Madison videre.

Men et halvt år etter at Madison og Cody ble kjærester, fikk eksen hennes seg ny kjæreste. Og da snudde plutselig alt. Madison forteller at det er hans nye kjæreste, Karin, som har ordnet opp så alle går godt over ens.

Foto: Madison Holley

Ble venn med eksens kjæreste

«Det var hun som foreslo at vi alle skulle sette oss ned og snakke sammen. Vi lot fortid være fortid, og så løste vi alt som var vondt og sårende, slik at fremtiden ikke inneholdt annet enn positivitet og kjærlighet for sønnen vår Cade», sier Madison.

Etterpå spiste alle fire en påskemiddag sammen hos Tyler. Og til Madisons store forbauselse, ble hun og Karin gode venner.

Foto: Madison Holley

Blir hyllet

2. august i fjor, fikk Madison og Cody en sønn, lille Waylon. Madisons eks, Tyler, møtte opp på sykehuset for å ta vare på deres sønn, Cade. Da Madison og den nyfødte skulle hjem fra sykehuset, gikk eksen og den nye kjæresten hånd i hånd med Cade gjennom korridoren. Da måtte Madison bare ta opp telefonen og knipse et bilde.

LES OGSÅ: Barnefaren betaler ikke en krone i barnebidrag. Likevel blir han hyllet på nettet

Bildet går nå viralt, og folk over hele verden hyller den lille familien for hvordan de holder sammen for lille Cades skyld.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

23 år gammel 11-barnsmor ønsker seg flere barn

Politimannens ønske for julen må alle foreldre lese