Morens kjæreste banket sønnen – Han hadde åpnet en julegave uten lov

1573

Hvert år når det nærmer seg jul er det mange som kjenner stresset komme over seg i stedet for julefreden. Gaver skal handles inn, maten forberedes, og har man barn skal det finnes noen som kan spille julenisse.

Alt i alt skal julen være en gledens høytid, men dessverre er det også en del fyll og bråk rundt om i de mange julepyntede hjem.

En mor, Bridgette Payne i Oklahoma, hadde reist en liten snartur for å handle de siste julegavene den 16. desember i fjor, og etterlot sin femårige sønn med kjæresten Wesley McCollom. Det skulle hun aldri ha gjort!

Foto: Facebook/Brad Mulcahy

Da hun kom hjem undret hun seg over at sønnen som vanligvis var lenge oppe om kvelden allerede hadde lagt seg. Og allerede sov.

Wesley fortalte da at han hadde sendt sønnen tidlig i seng som straff for at han hadde lurt seg til å åpne en julegave som lå under juletreet.

Da Bridgette gikk for å se til sønnen oppdaget hun til sin store forskrekkelse at han var full av blåmerker. Det var til og med et blålilla avtrykk av en håndflate på den sovende guttens kinn, skriver den amerikanske avisen Miami Herald.

» Ord kan ikke beskrive hvordan det føles å se sitt barn på denne måten, uten å vite hva som hadde hendt», skrev Bridgette i et innlegg på facebook. «Wesley slo meg», var alt sønnen sa da hun spurte hva som hadde skjedd.

Foto: Facebook/Brad Mulcahy

Bridgette ble helt fortvilet da hun så sin sønn og begynte umiddelbart å gråte – og så ringte hun politiet.

Politiet ankom Bridgettes hus like etter klokken 22 og pågrep Wesley for overgrep og forsømmelse av gutten, melder nyhetskanalen KJRH.

Wesley prøvde å forklare hendelsen med at han bare «ville lære gutten en lekse» og at han trengte å «lære seg å høre etter». Noe som overrasket Bridgette, siden hun aldri tidligere hadde sett voldelige tendenser hos kjæresten i alle de ti månedene de hadde vært sammen.

Foto: Facebook/Brad Mulcahy

Bridgette hadde tidligere vært i et dårlig forhold med sønnens far, og ettersom hun nesten ved et tilfelle hadde blitt drept mens sønnen så på, hadde hun bestemt seg for at hun aldri skulle være i noe dårlig forhold igjen da det tok slutt og de gikk fra hverandre.

Likevel endte hun så opp i et igjen.

«I enkelte mennesker finnes det en usynlig djevel som ingen kan se», skrev Bridgette på sin facebookside. «Hvis jeg hadde kunne ta min sønns plass den dagen hadde jeg gjort det uten å nøle et sekund».

Etter å ha delt den forferdelige opplevelsen på facebook fikk innlegget hurtig stor interesse., og på bare noen få dager var det allerede spredt over 8000 ganger!

Foto: Facebook/Brad Mulcahy

Hver gang jeg hører om noen som mishandler et barn får jeg frysninger over hele kroppen. Det spiller ingen rolle hva barnet har gjort, det skal aldri noensinne behøve å utsettes for noen som helst form for vold. Del hvis du er enig!

SISTE NYTT