Hjem Meninger Morens krav: Datteren min trenger ikke klemme besteforeldrene hvis hun ikke vil

Morens krav: Datteren min trenger ikke klemme besteforeldrene hvis hun ikke vil

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den australske moren Brittany har skapt debatt med sin beslutning om å lære barna sine om samtykke, spesielt når det gjelder klemming av familiemedlemmer. I en video på TikTok forklarer hun at hennes datter, snart to år gammel, skal lære å si nei til klemmer og kyss fra besteforeldre hvis hun ikke ønsker det.

Brittany understreker at datterens kropp ikke eksisterer for å gjøre andre komfortable. Hun poengterer viktigheten av at barn lærer å si nei og at deres grenser blir respektert.

Dette synspunktet har vekket ulike reaksjoner. Noen besteforeldre uttrykker følelser av å bli mindre elsket, mens andre støtter Brittanys tilnærming og deler lignende erfaringer med sine egne barnebarn.

– Ingens følelser vil noen gang være viktigere enn min datters rett til sin egen kropp. Og jeg kommer ikke til å la henne vokse opp i et miljø der hun 1. ikke vet hvordan hun skal si nei, og 2. ikke lærer seg at det å si nei kan bli respektert, sier Brittany i videoen.

Svært mange har kommentert videoen til Brittany. Og meningene er delte.

«Håper hun lager en video om 15 år der hun diskuterer effektene mangelen på fysisk kontakt barna hennes har hatt på livet deres», skriver en person.

«Hvis et barn ikke vil bli klemt eller kysset, ikke gjør det», skriver en annen, som dermed er enig med Brittany.

«To av barnebarna mine klemmer meg og sier «Jeg elsker deg» når de sier farvel, men hvis de ikke er i humør til det, gir de meg en high five og sier «Jeg elsker deg». Som fungerer. Jeg vet at de elsker å være sammen med meg og jeg elsker dem», skriver en person med barnebarn.

Nedenfor kan du se videoen:

https://www.tiktok.com/@brittanybaxter_x/video/6953401192319945985
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com