torsdag, august 13, 2020

Morsinstinktet fortalte henne at sønnen var blitt byttet om på fødestuen. Legene nektet, men hun fikk rett

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Dagen etter fødselen, som endte i keisersnitt, fikk den nybakte mammaen sønnen sin i armene. Hun visste umiddelbart at dette ikke var hennes sønn.

Mercedes Casanellas fra El Savador, fikk rier fem uker for tidlig, og sønnen ble forløst med akutt keisersnitt. Hun fikk bare så vidt gitt ham et kyss før sykepleierne tok han med seg. Det skriver The Guardian.

Neste dag fikk Mercedes endelig holde gutten i armene sine. Men det som skulle bli en lykkelig stund, endte i stedet i uro og tvil. For den nybakte mammaen følte med en gang på seg at noe var galt.


Faren til barnet, Richard Cushworth var i Texas da gutten ble født. Han rakk ikke tilbake i tide.

Foto: YouTube / ABC News

Ble ikke trodd av legene

Mercedes mistenkte at hun hadde fått feil barn, og sa fra til legene. Men de insisterte på at gutten var hennes. De skylte hennes usikkerhet på medisinene hun hadde fått dagen før under keisersnittet.

Et par dager etter fødselen, var den nybakte faren også på plass, og foreldrene fløy hjem til Texas med babyen sin.

Foto: YouTube / ABC News

Men etter hvert som barnet vokste til, ble det tydeligere at det ikke var deres sønn de hadde fått med seg fra sykehuset. Han var veldig ulik dem begge to.

Etter ni måneder, bestemte foreldrene seg for å ta en DNA-test. Resultatet kom ikke overraskende på noen av dem. Gutten var ikke deres biologiske sønn.

Foto: YouTube / ABC News

Tok ett år

Det ble satt i gang en stor etterforskning for å finne deres biologiske sønn. Etter å ha testet alle mødrene som var på samme fødeavdeling sammen med Mercedes i El Salvador, fant de til slutt den biologiske moren til gutten Mercedes og Richard hadde hos seg. Denne moren, hadde også deres biologiske barn.

Til slutt kunne endelig Mercedes og Richard ta med seg sin biologiske sønn hjem.

Og moralen i denne historien? Vel, det må være som følger: Tvil aldri på morsinstinktet. Det tar sjelden feil.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter