tirsdag, februar 18, 2020
Historier fra livet Morsinstinktet fortalte henne at sønnen var blitt byttet om...

Morsinstinktet fortalte henne at sønnen var blitt byttet om på fødestuen. Legene nektet, men hun fikk rett

-

Dagen etter fødselen, som endte i keisersnitt, fikk den nybakte mammaen sønnen sin i armene. Hun visste umiddelbart at dette ikke var hennes sønn.

Mercedes Casanellas fra El Savador, fikk rier fem uker for tidlig, og sønnen ble forløst med akutt keisersnitt. Hun fikk bare så vidt gitt ham et kyss før sykepleierne tok han med seg. Det skriver The Guardian.

Neste dag fikk Mercedes endelig holde gutten i armene sine. Men det som skulle bli en lykkelig stund, endte i stedet i uro og tvil. For den nybakte mammaen følte med en gang på seg at noe var galt.

Faren til barnet, Richard Cushworth var i Texas da gutten ble født. Han rakk ikke tilbake i tide.

Foto: YouTube / ABC News

Ble ikke trodd av legene

Mercedes mistenkte at hun hadde fått feil barn, og sa fra til legene. Men de insisterte på at gutten var hennes. De skylte hennes usikkerhet på medisinene hun hadde fått dagen før under keisersnittet.

Et par dager etter fødselen, var den nybakte faren også på plass, og foreldrene fløy hjem til Texas med babyen sin.

Foto: YouTube / ABC News

Men etter hvert som barnet vokste til, ble det tydeligere at det ikke var deres sønn de hadde fått med seg fra sykehuset. Han var veldig ulik dem begge to.

Etter ni måneder, bestemte foreldrene seg for å ta en DNA-test. Resultatet kom ikke overraskende på noen av dem. Gutten var ikke deres biologiske sønn.

Foto: YouTube / ABC News

Tok ett år

Det ble satt i gang en stor etterforskning for å finne deres biologiske sønn. Etter å ha testet alle mødrene som var på samme fødeavdeling sammen med Mercedes i El Salvador, fant de til slutt den biologiske moren til gutten Mercedes og Richard hadde hos seg. Denne moren, hadde også deres biologiske barn.

Til slutt kunne endelig Mercedes og Richard ta med seg sin biologiske sønn hjem.

Og moralen i denne historien? Vel, det må være som følger: Tvil aldri på morsinstinktet. Det tar sjelden feil.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...